Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
surogat roditelji

Plaćaju visoke iznose za rođenje, ali i šutnju! Slavne žene više ne rađaju

Foto: PIXSELL
1/2
23.11.2018.
u 11:33

Brojni parovi izdvajaju velike svote da bi postali roditelji.

Pop-zvijezda Robbie Williams (44) i njegova supruga Ayda Field (39) početkom rujna postali su roditelji treći put. Ne bi to bilo čudno da im djevojčicu Collete Coco Josephine nije rodila surogat-majka.

– Obitelj dolazi u raznim formama, a ovu mladu damu koja je biološki naša rodila je surogat-majka kojoj smo vječno zahvalni –napisala je Ayda na Instagramu i pokrenula raspravu među fanovima. Slavni par samo se pridružio mnogim poznatim osobama koje su iz raznih razloga dobile djecu zahvaljujući surogat-majkama.

Foto: IPA/PIXSELL

Ronaldo platio šutnju

Najpoznatiji primjer je Cristiano Ronaldo, koji ima četvero djece, a troje su mu rodile surogat-majke. Najstariji sin Cristiano junior rođen je 2010. Majci je plaćeno čak 87 milijuna kuna da se odrekne prava na sina i da šuti zauvijek. Jedan od najboljih svjetskih nogometaša dobio je prošle godine blizance Matea i Evu, koje je također rodila surogat-majka. Ponovno je platio šutnju, ovog puta 89 milijuna kuna. Ronaldo je krajem prošle godine s djevojkom Alanom dobio kćer Alanu Martinu. Je li to kraj? S obzirom na to da je izjavio kako bi volio imati sedmero djece, uskoro bi mogli dobiti još kojeg Ronalda juniora.

Foto: gtres/Gtres/PIXSELL

Supermodel i voditeljica Tyra Banks u rujnu 2015. kazala je kako ima problema s plodnosti, ali da joj je želja imati obitelj s dečkom Erikom Aslom. Samo nekoliko mjeseci poslije, u siječnju 2016., objavili su rođenje dječaka Yorka, kojeg su nazvali čudom. Naravno, Yorka je rodila surogat-majka, a Tyra je na Instagramu napisala kako se mole i za druge koji mogu na ovaj način povećati obitelj.
Jimmy Fallon, poznati voditelj Late Night Showa, pet je godina sa suprugom Nancy Juvonen pokušavao dobiti dijete. Na kraju su zahvaljujući surogat-majkama dobili kćeri Winnie i Frances, a Fallon je o tome progovorio u jednom intervjuu.
– Pokušavali smo dugo i nikako nismo uspijevali. Nismo nikom kazali da smo se odlučili za surogat-majku, samo smo jednog dana objavili da smo postali mama i tata – kazao je Fallon.

Djeca gay parova

Glumica i dizajnerica Sarah Jessica Parker i njezin suprug Matthew Broderick dobili su sina Jamesa Wilkieja 2002. godine, no kasnije nisu mogli proširiti obitelj. Kada je Jamesu bilo 6 godina, Parker je kazala da očekuju dolazak na svijet blizanki Marion i Tabithe, zahvaljujući surogat-majci.

Nicole Kidman bila je majka Connora i Isabelle, djece koje je posvojila s bivšim suprugom Tomom Cruiseom. Kćer Sunday rodila je nakon udaje za Keitha Urbana, a dvije godine kasnije iznenadili su svijet kada su objavili da su dobili još jednu kćer – Faith, koju je rodila surogat-majka.

Foto: Press Association/PIXSELL

Elton John i njegov suprug David Furnish očevi su dvaju sinova – Elijaha i Zacharyja. Bili su nazočni rođenjima obojice.
– Željeli smo stvoriti dobrodošlu i opuštajuću atmosferu. No bili smo nervozni – kazao je pjevač kojem je ista majka rodila oba sina. – Ona je divna žena puna ljubavi – kazao je John.

Još jedan gay par dobio je blizance zahvaljujući surogat-majci. Glumac Neil Patrick Harris i suprug David Burtka očevi su blizanaca Harper i Gideona, koje su dobili 2010. godine. – Bile su uključene dvije žene. Jedna je donirala jajašca, a mi smo implementirali naše “najbolje dečke” u njih – kazao je Burtka u intervjuu. 

Pogledajte i emisiju u kojoj trenerica Sanja Žuljević otkriva kako skinuti one posljednje 3 kile. 

Ključne riječi

Komentara 4

GR
grodar
13:37 23.11.2018.

razumijem da ne rađaju u Hrvatskoj

Avatar KalebJosua
KalebJosua
11:58 23.11.2018.

Lako je majci dati mlijeko ali med je izazov. Ovi pak ni jedno ni drugo!

MA
Matrix5
21:26 23.11.2018.

Podržavam surogat majku u slučaju “bolesti” i velike želje za djetetom.Druge razloge ne odobravam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije