Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOŽAVAJU JE

Pjevačica postavila novi rekord, dosad ovo nije uspjelo nijednoj ženi

USA - 62nd Grammy Awards - Los Angeles
Foto: Hutchins Photo/Newscom/PIXSELL
1/8
01.09.2020.
u 23:00

- Čestitam svojoj prijateljici Ariani Grande na 200 milijuna pratitelja. Ti si kraljica. Ponesi tu krunu - napisala joj je Gaga, koju na Instagramu prati "samo" 43.4 milijuna ljudi

Pjevačica Ariana Grande (27) postala je prva žena koju na Instagramu prati više od 200 milijuna ljudi. Ariana je do te brojke došla proteklog vikenda, a posebno joj je čestitala kolegica Lady Gaga, koja je s njom u subotu pjevala hit "Rain On Me" na dodjeli nagrada MTV-a. 

- Čestitam svojoj prijateljici Ariani Grande na 200 milijuna pratitelja. Ti si kraljica. Ponesi tu krunu - napisala joj je Gaga, koju na Instagramu prati "samo" 43.4 milijuna ljudi. Odmah iza Ariane su Kylie Jenner sa 193 milijuna te Selena Gomez koju prati 190 milijuna ljudi. 

USA - 62nd Grammy Awards - Los Angeles
1/6

Inače, prvi muškarac koji je skupio impresivnih 200 milijuna pratitelja je nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo, koji je tu brojku dostigao u siječnju ove godine. Ronalda trenutno prati 237 milijuna ljudi. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije