Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'U BANANI'

Pratitelj napao Nikolinu iz 'Braka na prvu', ona mu žestoko odbrusila

Nikolina Tutić
Foto: Instagram
1/8
01.09.2020.
u 15:57

Snažni umovi dikutiraju o idejama; prosječni umovi diskutiraju o događajima, a slabi umovi diskutiraju o ljudima, napisala je pokraj posljednje fotografije, a jedan joj je korisnik Instagrama napisao : "Ti si u banani".

Nikolina Tutić u showu 'Brak na prvu' ostala je upamćena po britkom jeziku zbog kojeg se često nije slagala sa suprugom Adamom Kromerom. Adam je nakon showa našao ljubav s Gordanom Marelli, a Nikolina još traži onog pravog. Na Instagramu je prati 16.7 tisuća ljudi, koji joj često komentiraju fotografije, a među komentarima nađe se i onih ne baš pristojnih. 

- Strong minds discuss ideas; average minds discuss events; weak minds discuss people(Snažni umovi dikutiraju o idejama; prosječni umovi diskutiraju o događajima, a slabi umovi diskutiraju o ljudima), napisala je pokraj posljednje fotografije, a jedan joj je korisnik Instagrama napisao : "Ti si u banani".

Foto: Instagram screenshot

- Nek si ti posjetio moj profil - spremno mu je odbrusila Nikolina. 

Podsjetimo, Nikolina je nedavno slično odbrusila jednoj pratiteljici, koja je kritizirala njenu tetovažu na bedru.

Nikolina Tutić
1/7

 - Ovo s gaćicama je ipak malo previše, a tetovaža može proći dok si mlada. Što ćeš sa 60, 70 godina? Uostalom, moraš hodati u gaćicama da bi je pokazala. Što će ti onda, ne vidim svrhu - napisala je pratiteljica, a Tutić joj je ubrzo uzvratila pooštrenog tona.

 - Dobro ste rekli, ne vidim svrhu vašeg komentara. Vi se očito nikada niste šetali na plaži u gaćicama kad vam je to bed?! Tetovaža je moj izbor, ugodan dan i vama - rekla joj je Nikolina.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije