Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fotka stara 30 godina

Pjevačica pokazala kako je izgledala kao 19-godišnjakinja, obožavatelji u transu: 'Ista si'

Foto: Ilustracija/Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
10.07.2019.
u 10:32

Nekadašnja pjevačica grupe Magazin stasala je u jednu od najomiljenijih domaćih izvođačica iza koje je uspješna samostalna karijera.

Pjevačica Danijela Martinović već je dugo dio hrvatske glazbene scene, a nostalgija i sjećanje na mlađe dane potaknuli su je da podijeli mali detalj iz privatnog života na društvenim mrežama.

"Nježnih 19 godina, a osmijeh isti", napisala je Danijela. Lijepih riječi i pozitivnih komentara za ovu pjevačicu nije nedostajalo.

"Ne stariš, osmijeh uvijek isti, oči iskrene i nasmijane, duša otvorena, srce toplo, ruke ispružene, riječi koje grle. A kaj da ti još kažem..Sve to i još više, upakirano u tebi", jedan je od komentara ispod fotografije. 

Foto: imdb

Pjevačici su poručili da sliči sestri, a pali su i komplimenti za frizuru i figuru. Oglasio se i pjevač, Luka Nižetić.

"Ista Izabela tu!" prokomentirao je, a u nevjerici je ostala i Danijela.

Gotovo tri desetljeća pjevačica Danijela Martinović uspješno plovi estradnim vodama. Nekadašnja pjevačica grupe Magazin stasala je u jednu od najomiljenijih domaćih izvođačica iza koje je uspješna samostalna karijera.

Komentara 2

Avatar 1HGZ.
1HGZ.
10:49 10.07.2019.

Ja sam u tranzitu🤣😂🤣

DU
Deleted user
10:47 10.07.2019.

u transu? ma ajde, ni vise ni manje nego trans

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije