Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepoželjni stanar

Glumac nije primijetio da mu u kući 10 dana živi nepoznata žena

Foto: Profimedia
1/6
08.07.2019.
u 20:17

Channing Tatum je tražio zaštitu za svoju bivšu ženu, Jennu Dewan, s kojom se još uvijek nije rastao na papiru, njihovu kćer, Everly i dvoje asistenata.

Nesvakidašnja situacija za poznatog glumca, Channinga Tatuma, dogodila se u njegovoj kući u Hollywoodu.

Nakon što je otkrio da je nepoznata žena provalila u njegovu kuću i uspješno se smjestila na čak deset dana, s tim da je ponijela svoje osobne stvari, glumac je zatražio zabranu pristupa i zaštitu za svoju obitelj. Žena je odvedena u pritvor tvrdeći da ju je glumac osobno pozvao da dođe, što je on negirao. Potvrdio je da ga je već prije pokušala kontaktirati i da smatra da nije prisebna, piše TMZ.

Glumac je tražio zaštitu za svoju bivšu ženu, Jennu Dewan, s kojom se još uvijek nije rastao na papiru, njihovu kćer, Everly i dvoje asistenata. Za djevojku Jessie J nije tražio zaštitu, a sudac mu jedino nije odobrio zaštitu za asistente. Nepoznatoj ženi je izrečena mjera da im se ne smije približavati niti ih na bilo koji način kontaktirati.

Channing Tatum svoju je karijeru započeo kao model, a kasnije se bacio i u glumačke vode. Najpoznatiji je po ulogama u filmovima 'Step up', gdje je pokazao zavidne plesne pokrete, kao i u filmu 'Čarobni Mike', '21 Jump Street' i mnogim drugima. Prije godinu dana, Jenna Dewan i Channing Tatum, par koji se upoznao na snimanju filma 'Step up' odlučili su da se nakon devet godina braka razvode. Zgodnog glumca u posljednje se vrijeme može često vidjeti u zagrljaju pjevačice Jessie J.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije