Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se u normalu

Pamela Ramljak o svojoj borbi s koronavirusom: Napokon nemam temperaturu

Foto: Instagram screenshot
1/5
27.09.2021.
u 16:15

Pjevačica je rekla kako se njezina obitelj zarazila koronavirusom, ali da su joj sin i kćer imali samo malu temperaturu.

Pjevačica Pamela Ramljak podijelila je s pratiteljima na Instagramu svoje iskustvo s koronavirusom. - Napokon nemam temperaturu... 12 dana covida. Nadam se polako u normalu. Svi su dobili, a ova djevojčica jedina nije imala simptoma❤️. Bože hvala ti. Pozdrav od nas... - napisala je Pamela uz fotografiju na kojoj je s kćeri Marijom. Pratitelji su joj poslali želje za brzim ozdravljenjem i pitali su joj kako su njezin sin Antun i kćer Marija podnijeli zarazu koronavirusom.

- Djeca to super podnose. Malo temperatura i šmrkav nos - odgovorila je pjevačica. Kada su ovo ljeto popustile epidemiološke mjere Pamela je, kao i ostali glazbenici, bili jako sretna zbog toga jer joj je to omogućilo ponovni susret s publikom i nastupe na vjenčanjima. U radnom ritmu bila je sve do nedavno i iako je izazov uskladiti posao i majčinstvo, Pamela je bila sretna što se vratila svirkama i 10. rujna je napisala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

 

- Večeras I sutra radno, srećom u Zagrebu i okolici pa bar ne moram putovati. Suprug isto radi vikendom, tako da, veselo je 😂. Spavamo na smjene, ali neću se žaliti jer se radi a to je jedino bitno. Inače, što nije ovo najbolji dio godine, dani topli a navečer se možeš pokriti dekom i spavati?

VIDEO Gordon Ramsay rekao nešto od čega se Dalmatinci ježe: U raspravu se uključile i ambasade

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
05:52 28.09.2021.

džaba vam propaganda. NEĆU se cijepiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije