Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV

Od Jodie Foster do Sheldona: Najslavniji gay parovi godinama su se skrivali i čekali dozvolu za vjenčanje

27.09.2021.
u 15:00

"Snimala sam Ally McBeal” i nisam se javno deklarirala. Bojala sam se govoriti javno o tome da volim žene", rekla je Portia de Rossi u jednom intervjuu govoreći o svojoj ljubavi s voditeljicom Ellen DeGeneres. Brojni slavni homoseksualni parovi dugo su od javnosti skrivali svoj ljubavni život, a onda su još dugo čekali i da njihove države legaliziraju istospolne brakove

Ključne riječi

Komentara 11

BR
BratGandalfovogBrata
16:15 27.09.2021.

nisam ni očekivao članak o dugogodišnjim monogamnim heteroseksualnim slavnim brakovima

Avatar MK3
MK3
16:45 27.09.2021.

"skrivati se" i "čekati dozvolu za vjenčanje" su dva para cipela... I mnogo Muslimana u Europi za sada "sakrivaju" svoju drugu, treću i četvrtu ženu i čekaju dozvolu da postanu službeno priznate!

Avatar MK3
MK3
16:43 27.09.2021.

Papa Franjo: Pobačaj je ubojstvo čovjeka, brak je zajednica između žene i muškarca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?