Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Ne staju reakcije na iluzionista koji je dobio zlatni gumb i rasplakao Maju: Ovdje se ocjenjuje talent, a ne životne priče

Foto: Nova TV
1/11
27.09.2021.
u 09:20

Gledatelji od jučer ne prestaju komentirati scene i natjecatelje iz emisije, a posebno su se osvrnuli na Stanelija koji je zbog zlatnog gumba dobio prolaz direktno u polufinale. Mnogi su reagirali na njegovu tešku životnu priču koju je podijelio nakon nastupa.

Iznenađenje prve emisije Supertalenta bio je iluzionist Staneli koji je svojim trikom s kartama, od kojih je jednu naposljetku „pretvorio“ u fotografiju Majinog sina, Maju toliko oduševio i rasplakao da mu je stisnula zlatni gumb. 

 

Gledatelji od jučer ne prestaju komentirati scene i natjecatelje iz emisije, a posebno su se osvrnuli na Stanelija koji je zbog zlatnog gumba dobio prolaz direktno u polufinale. Mnogi su reagirali na njegovu tešku životnu priču koju je podijelio nakon nastupa. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Stvarno jedna tužna životna priča, a iz nje jedan odličan i uzbudljiv kraj. Bravo. Nastup je bio odličan", napisao je jedan gledatelj. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Koliko god da dečko nije ekstra mađioničar i trikovi su mu već viđeni, vjerojatno će drugi krug ispasti, ali njemu upravo to treba, samo podrška, nešto da ga pogura, ulije samopouzdanje i uspjet će", komentar je gledateljice. 

Još jedna gledateljica komentirala je kako ipak misli da su drugi kandidati zaslužili zlatni gumb

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Lijepo, ali po meni je ona cura s glasom bila bolja, ona Brazilka pogotovo, a čak najviše onaj slikar", napisala je. 

Drugi gledatelj komentirao je da teška životna priča nije razlog za prolaz.

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Ovdje se ocjenjuje talent, a ne životne priče. Ovo nije bilo za zlatni gumb", stoji u komentaru. 
Još jedna obožavateljica showa oglasila se o svemu, a ona misli da je Staneli zlatni gumb dobio jer je odigrao na Majinu slabu točku. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Da je bilo kom drugom dala zlatni gumb, ne bi bilo u redu pored ovako nečega upućenog njoj. Definitivno je odigrao na njenu najslabiju točku i s njene strane potpuno je zaslužen i opravdan zlatni gumb, svaka čast", naglasila je. 

Inače, Maja se tijekom nastupa i rasplakala. 

''Sad ste me slomili do kraja. I da se ovo nije dogodilo, morala bih vam reći da je ovaj nastup bio stvarno fenomenalan. Posebno si me dirnuo, iznimno si talentiran i imam osjećaj da iza ove priče ima još 100 priča koje bih voljela čuti. Kao netko tko može biti poticaj i motivacija drugima i kao netko tko može pokazati da, ako želi, može napraviti sve  što hoće, od mene imaš zlatni!'' poručila mu je Maja netom prije stiska gumba te zaključila: ''Kupio me za cijeli život!''

Nakon što se vratio s pozornice Staneli je ispričao svoju životnu priču. 

Naime, s 14 godina pobjegao je od kuće i pridružio se cirkusu. Nitko nije znao gdje je godinama, a u cirkusu su ga tukli, maltretirali, te je morao spavati i pod mostom. Neko vrijeme ga je tražila i policija. Staneli kaže kakao je sve trpio samo zato da mu kažu kako izvode trikove, no nisu htjeli, pa je sve doznao potajno. Dodao je i da, osim majke, ne voli cijelu obitelj te da ga sestra ne podržava. 

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar BlackCalder
BlackCalder
10:03 27.09.2021.

Veći iluzionist od njenog plastičnog kirurga?!

RO
RogaBabaroga
10:26 27.09.2021.

a Šuput izgleda koda su je ose utječe. Majo prestani s tim zahvatima. postaneš ružna! jedva gledaš i govoriš! ne treba ti to! pametna si, simpatična ali sva si već izobličena

HU
Hulk
10:10 27.09.2021.

Emisija u startu pokazala da je talent nebitan,simpatije žirija su odlučujuće za prolaz!Karate grupa prolazi sa prezentacijom njihovog normalnog treninga sramota,to nije talent nego višegodišnje vježbanje!Po tome možemo dovesti rukometnu ekipu da održi trening pred publikom ,par efektnih zepelina i evo prolaza!Fuj za glupavu produkciju fuj ,fuj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije