Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadit ćete se...

Otkriveno je tko je zaslužan za dizajn elegantne vjenčanice Blanke Vlašić

Proslavljena hrvatska atletičarka Blanka Vlašić
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/12
08.06.2022.
u 19:00

Krajem svibnja atletičarka je otkrila kako se udala za belgijskog novinara Rubena Van Guchta.

Blanka Vlašić krajem svibnja sve je iznenadila objavom kako se udala te da očekuje prinovu sa suprugom Rubenom Van Guchtom.

- Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti...Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je naša atletičarka uz objavu na Instagramu uz koju je podijelila i nekoliko fotografija s vjenčanja. Blanka je blistala u jednostavnoj bijeloj vjenčanici koja je savršeno pristajala njezinoj figuri, a sada je i otkriveno tko je zaslužan za ovaj dizajn.

 

 

Naime, dizajn je osmislila sama Blanka, doznaje Gloria, a njezinu ideju je oživjela Irena Pezo koja Blanku poznaje dugi niz godina i zaslužna je za većinu svečanih haljina koje je bivša atletičarka posljednjih godina nosila na brojnim događanjima. Blanka je osmislila haljinu, kupila je i saten za nju i željela je da prati liniju tijela te da joj ramena budu gola. O ljubavi naše sportašice i belgijskog novinara počelo se šuškati u travnju nakon što je belgijski novinar počeo učestalo objavljivati fotografije iz Hrvatske, no on je tada demantirao da su u vezi.

Za razliku od Blanke kojoj je ovo prvi brak, Ruben iza sebe ima već jedan razvod. S Laurence Van Tongerloo razveo se u listopadu 2021. nakon devet godina veze i sedam godina braka. Njihovom razlazu kumovala je, kako je Belgijac otkrio, prevelika posvećenost poslu.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije