Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Doktorica za feštu''

Minea pozirala u kratkoj haljini koja je istaknula njezinu figuru, pratitelji joj poručili: 'Kao Barbie'

Foto: Instagram screenshot
1/11
08.06.2022.
u 14:40

-Kako volim taj trenutak pred izlazak na binu. Hvala Žminj, bili ste top- napisala je Minea uz fotografije na kojim je pozirala u kratkoj ružičastoj haljini koja je naglasila njezinu vitku liniju i noge i sandalama, a kombinaciju je upotpunila vrckavim loknama.

Pjevačica i voditeljica IN Magazina Renata Končić Minea (44) vikend je provela u Istri, točnije u Žminju gdje je imala nastup.

-Kako volim taj trenutak pred izlazak na binu. Hvala Žminj, bili ste top- napisala je Minea uz fotografije na kojim je pozirala u kratkoj ružičastoj haljini koja je naglasila njezinu vitku liniju i noge i sandalama, a kombinaciju je upotpunila vrckavim loknama.

'' Kao Barbie'', ''Prelijepa'', ''Doktorica za feštu'', ''Prekrasna'', ''Predivna kao i uvijek'', ''Bravo Minea rasturila si'', ''Čudo si''. ''Najbolja i najljepša'', nanizali su se komplimenti ispod objave.

Minea plijeni pažnju svojim glasom, ali i stasom, a u jednom od intervjua otkrila nam je kako održava liniju. 

- Poznata sam kao osoba koja je veliki gurman, koja jako voli kuhati i koja cijeli svoj život vodi bitku s kilogramima. S vremenom sam prihvatila svoje tijelo takvo kakvo jest. Zadnjih godina znam što smijem jesti, a što ne. Nema nekih konkretnih dijeta, ali trudim se jesti zdravo. Uz to idem i na vježbanje tri puta tjedno otkako su se otvorile teretane. Prije toga išla sam tri puta tjedno na Jarun i kombinirala brzo hodanje s trčanjem. To me spašavalo u pandemiji, pronašla sam svoj ispušni ventil. Kad se opustim s prehranom i tjelovježbom, to se na meni odmah vidi, ali ima mjeseci u godini kad si dam oduška - priznala je pjevačica. 

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije