Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje uskoro

Otkriveno je kako će se zvati emisija koju će Nikolina Pišek voditi na UNI i koje voditeljice će joj se pridružiti

Foto: Instagram
1/7
06.10.2022.
u 16:50

Nova emisija s emitiranjem počinje 15. listopada, a Nikolina je krajem kolovoza objavila detalje svog novog voditeljskog angažmana.

Nikolina Pišek krajem ljeta dobila je novi voditeljski angažman na UNA TV-u i tada je otkrila koncept emisije koju će voditi.

- Vrijeme je za novo poglavlje, nove teme i priče, a ova emisija je odraz mog kuta gledanja na život. Veliki sam esteta u duši, ljepota u kojoj živimo i ljepota življenja je nešto što mene najviše određuje i što ću pokušati prenijeti kroz emisiju i na gledatelje. I pored brojnih događanja oko nas, mislim da je važno da iz medija čujemo i optimistične poruke. Pričat ćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti suvremeni život. Različitost stavova će upravo donijeti dinamiku i zanimljiv ton, bit će lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve s ciljem da se uljepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svijet oko nas - napisala je tada. Sada je otkriveno kako će se emisija zvati Donna, a na UNI su otkrili i koje dvije voditeljice će se pridružiti Nikolini u voditeljskom postavi te kada emisija starta s emitiranjem.

- Baya Bangue Namkosse, dobro došla u UNA tim! Poznato tv lice i komunikologinja pridružuje se Nikolini Pišek i Dejani Rosuljaš sa kojima će od 15.10. voditi emisiju DONNA! - poručili su s UNE. - Pričat ćemo o svakodnevnim, ali i ne tako svakodnevnim temama. Otvorit ćemo neka nova pitanja, a govorit ćemo i o temama o kojima se "ne govori". Bez zadrške, iskreno, otvoreno, ali i zabavno - naglasila je Baya.

Emisija “Donna”, stoji u opisu, će obilovati intrigantnim i životnim temama koje gledatelje i medijsku javnost neće ostaviti ravnodušnim. Jedinstven spoj svestranih, elokventnih, uspješnih i karakterno različitih dama će dati poseban šarm i dinamiku emisiji.

VIDEO Marija Šerifović o svom ponašanju: Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije