Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspješna glazbenica

Jelena Rozga o lošoj navici koju je imala prije: 'Sada sam bolja'

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/18
06.10.2022.
u 13:32

- Ovo je bilo jedno od mojih najdražih snimanja prije devet godina za pjesmu 'Cirkus'. Nekima snimanje nije ostalo u tako dobrom sjećanju jer sam kasnila skoro dva sata, ali sada sam bolja, ne kasnim toliko! – napisala je glazbenica pored fotografije koju je opisala.

Glazbenica Jelena Rozga (45) vlasnica je brojnih hitova, a sada je svojim pratiteljima na Instagramu otkrila snimanje kojeg od njih joj je najdraže. Jelena je podijelila crno-bijelu fotografiju na kojoj je pozirala u suknji i topu otvorenih ramena te pored napisala koja njezina navika se nije svidjela ljudima s kojima je radila.

- Ovo je bilo jedno od mojih najdražih snimanja prije devet godina za pjesmu 'Cirkus'. Nekima snimanje nije ostalo u tako dobrom sjećanju jer sam kasnila skoro dva sata, ali sada sam bolja, ne kasnim toliko! – napisala je glazbenica pored fotografije koju možete pogledati OVDJE.

U komentarima su joj se javili brojni pratitelji koji su uz brojne komplimente napisali i svoje mišljenje o kašnjenju. „Predivna“, „Prekrasna si Jelo“, „Ne znam da li si ljepša tad bila ili sad!“, pisali su. „Ženi nikad ne treba zamjeriti što kasni“, dodali su drugi. 

Inače, Jelena je svoj veliki hit 'Cirkus' objavila 2013. godine, a sada ima više od 11,5 milijuna pregleda na online servisu YouTube. 

Podsjetimo, Rozga je nedavno se prisjetila stresne situacije koju je proživjela pred jedan beogradski nastup. Rozga je u siječnju 2014. godine bila specijalna gošća glazbenog dijela X  Factora u Beogradu gdje je izvođenjem svoja dva hita - Nirvanu i Cirkus - sve podigla na noge. 'Nirvanu' je otpjevala u bijeloj haljini, a nakon toga se presvukla u dugu zlatnu haljinu u kojoj je otpjevala 'Cirkus'. Pjevačica je nastup učinila posebnim time što je pjevala pod umjetnom kišom. S pratiteljima je podijelila koliki je stres proživljavala na putu do Beograda.

- Puno je godina prošlo od ovog nastupa…Sjećam se, auto nam se pokvario, ja u stresu da ne zakasnim u studio, emisija ide uživo… snijeg pada, hladno, nikako da stignemo… i onda se nakon toliko nervoze na bini dogodi ta magija od nastupa - jedan od mojih omiljenih - napisala je Rozga tada.

VIDEO Drew Barrymore progovorila o teškom djetinjstvu

 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
13:58 06.10.2022.

"Loša navika koju je imala prije " : perolaki pjesmuljci . "Sad sam bolja". Jest. Prebacila se na R and B, soul i rock. Jedva čekam novi nosač zvuka: "Jelena pjeva Arethu".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije