Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje u Milanu

Udaje se Iva Majoli! Uoči vjenčanja pokazala kako se priprema za veliki dan: 'I tako počinje avantura...'

Foto: Instagram
1/15
06.10.2022.
u 14:46

Među uzvanicima koji će uljepšati Ivin dan je i Borna Kotromanić koja je podijelila fotografije iz aviona, a kada je stigla u Milano i nekoliko fotografija iz grada Iva je u zagrebačkom restoranu Tač organizirala djevojačko večer za svoje prijateljice koje su se uz odličnu hranu i birana vina, zabavljale uz brojne domaće i strane hitove.

Važan dan je pred našom bivšom tenisačicom Ivom Majoli koja se danas u Milanu udaje za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija kojeg je sve do ovog ljeta skrivala od očiju javnosti. Iva je prve zajedničke fotografije na svom Instagram profilu podijelila tijekom njezine proslave 45. rođendana, a sada je pokazala kako teku pripreme na ovaj veliki dan.

Podijelila je fotografiju na kojoj se uz buket ruža i šampanjca mogu vidjeti šljokičaste salonke mnogima omiljenog brenda cipela Christiana Louboutina uz fotografiju na kojoj piše znakovita poruka: ''I tako počinje avantura'', a potom je na svom Instagram storiju podijelila i fotku s kolegicom, bivšom tenisačicom Marom Santangelo koja je uz zajednički selfie napisala: ''Danas je veliki dan, volim te prijateljice'', a potom je pokazala i kako teku pripreme i uljepšavanje.

Među uzvanicima koji će uljepšati Ivin dan je i Borna Kotromanić koja je podijelila fotografije iz aviona, a kada je stigla u Milano i nekoliko fotografija iz grada.

Foto: Instagram

U Milano je stigla i Ivina kći Mija, a bivša tenisačica zajedničku je fotografiju podijelila na svom Instagram profilu te pokazala kako uživaju u jednom restoranu. ''Predivne'', ''Slatkice'', ''Zgodne'', ''Iva ti si sve'', pisali su im pratitelji ispod fotografije.

Inače, Iva je u zagrebačkom restoranu Tač organizirala djevojačko večer za svoje prijateljice koje su se uz odličnu hranu i birana vina, zabavljale uz brojne domaće i strane hitove.

Kako piše Slobodna Dalmacija, navodno će osim svadbenog slavlja u Milanu biti organizirana i proslava vjenčanja u Zagrebu. Informacije o vjenčanju, koje su se pojavile u medijima pokušali provjeriti i s Ivom, ali nije odgovorila na naš upit. Naša metropola  više neće biti adresa na kojoj će provoditi većinu vremena jer će se Iva navodno preseliti u Italiju. Tu mogućnost najavila je nedavno.

- Zasad smo u pregovorima. Postoji velika mogućnost da moja kći Mia najesen nastavi školovanje u Milanu. -najavila je Iva u časopisu Story i tada je prvi put pričala o svom novom partneru.

- Moj životni partner je Talijan. Ne volim puno pričati o svom privatnom svijetu. U mladosti naučiš što manje govoriti o tome pa tako živim već godinama. Sretna sam, pokraj sebe imam predivnog čovjeka koji me drži kao kap vode na dlanu. - rekla je tada. 

Podsjetimo, Ivi Majoli je ovo drugi brak te je tenisačica od 2003. godine bila u vezi sa Stipom Marićem za kojeg se udala 2006. godine. Njihov brak trajao je šest godina, a u postali su i roditelji djevojčice Mije.

VIDEO Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga za zlostavljanje: Davio je i tukao djecu

 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
16:07 06.10.2022.

Treba plaćati račune, izlaz je jasan.....

Avatar ZLO
ZLO
15:02 06.10.2022.

Koliki je račun bio u Tacu I ki je to platil

Avatar ZLO
ZLO
15:04 06.10.2022.

Borna kola su isto bila nazočna. Ljubomoran sam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije