Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li to moguće?

Otkrivena tajna razvoda: Očarale je seksi noge i prodorne plave oči Tonyja Blaira

murdoch deng
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/7
05.02.2014.
u 16:15

Bivša gospođa Deng, koja se od Murdocha razvela nakon 14 godina braka, bivšeg premijera Tonyja Blaira opisuje kao šarmantnog te piše kako voli njegovu "moć na pozornici"

Wendi Deng, bivša supruga milijardera i medijskog mogula Ruperta Murdocha, u tajnoj poruci koja je upravo dospjela u javnost, bivšeg britanskog premijera Tonyja Blaira opisuje kao "dobrog dečka" te otkriva kako su je očarale njegove seksi noge i prodorne plave oči.

Bivša gospođa Deng, koja se od Murdocha razvela nakon 14 godina braka, Blaira opisuje kao šarmantnog te piše kako voli njegovu "moć na pozornici".

– Mnogo je toga zbog čega mi Tony nedostaje. Možda je jer tako šarmantan i jer je njegova odjeća tako dobra. Ima tako dobro tijelo i ima jako, jako dobre noge, guzu... i visok je, mršav i ima dobru kožu. Prodorne plave oči koje obožavam. Volim njegove oči. Također, volim njegovu moć na pozornici – piše u poruci koju je objavio Vanity Fair.

Deng i Murdoch razveli su se u studenom prošle godine u brzinskom sudskom postupku koji je trajao samo deset minuta, a Deng je dobila tek stan u New Yorku vrijedan 44 milijuna dolara, iako se mogulova imovina procjenjuje na 13,7 milijardi dolara.

Tijekom suđenja otkriveno je da je razvod uslijedio nakon što je Murdoch doznao da se njegov bliski prijatelj Blair i Wendi sastaju njemu iza leđa vikendima na Murdochovu imanju te se osjetio izdanim. Navodno, Blair i Murdoch od onda nisu razgovarali.

Blair, koji je u braku s Cherie Blair od 1980. godine, prije nekoliko mjeseci demantirao je napise da su Wendi i on bili u vezi tvrdeći da su bili samo prijatelji, no novi detalji bacaju sumnju na njegov demantij.

>>Razvod milijardera: Iz sudnice izišao s osmijehom na licu

Komentara 1

1A
1A
10:40 06.02.2014.

Bilo je za ocekivati, i sto se Wendi, a i Tonyja tice. I meine je oduvijek cudilo kako je Blair ozenio onako ruznu zenu. Njihov je vanjski izgled u tolikom nesrazmjeru da je bilo pitanje dana kad cemo saznati nestoo ovakvo za Tonyja. Sto se Wendi tice: nazalost, vrlo cesto citamo o takvim neprirodnim brakovima, i to kad je daleko manje novaca u igri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije