Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvrđava sv. Mihovil

Osmo izdanje Solo Positivo Film Festivala u srpnju u Šibeniku

Foto: Promo
28.04.2017.
u 13:00

Festivalski program obiluje brojnim premijerama glazbenih dokumentaraca te izvrsnim pratećim programima.

Osmo izdanje Solo Positivo Film Festivala međunarodnog festivala glazbenog dokumentarnog filma održat će se u Šibeniku na znamenitoj Tvrđavi sv. Mihovila, jednoj od najljepših ljetnih pozornica na Jadranu i to od 4. do 8. srpnja.

Festivalski program obiluje brojnim premijerama glazbenih dokumentaraca te izvrsnim pratećim programima. Istaknimo da će festival biti otvoren svojevrsnom Beatlemanijom, danom posvećenim velikim The Beatlesima uz projekcije dva filma o liverpoolskoj četvorci, filmom Leslija Woodheada HOW THE BEATLES ROCK THE KREMLIN u sklopu okruglog stola u povodu 50 godina izlaska legendarnog albuma Sgt. Pepper te filmom EIGHT DAYS A WEEK oscarovca Ron Howarda koji je u službenoj konkurenciji festivala.

Glazbu The Beatlesa nakon projekcije filma donosi The BestBeat, jedan od najboljih europskih Beatles tribute bandova koji i vizualno i glazbeno utjelovljuju Beatlese na neponovljiv način. Osim spomenutog, šibenska će publika imati priliu uživati i u drugim sjajnim naslovima od kojih ističemo filmove o Daft Punku, Magnificu ili pak Zabranjenom Pušenju te glazbenim poslasticama poput sve popularnijeg Filmmusicorkestra ili pak Marjana Bana & Diktatora uz brojna druga velika iznenađenja.

Prvi kontingent festivalskih ulaznica u prodaji će se naći u akciji QUICK WEEK i to samo u period od 4. do 11. svibnja po iznimno popularnim cijenama od 50 kuna za sve festivalske programa, a mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima Tvrđave culture u Šibeniku te u sustavima Eventima i Croatia Ticketsa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije