Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predala slučaj odvjetnicima

Odvjetnik Nikoline Pišek potvrdio: Viktor Ristović kazneno je prijavljen zbog nasilja u obitelji

Beograd: Posljednji ispraćaj Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Pišek
Foto: Antonio Ahel
1/8
10.07.2022.
u 15:35

Viktor Ristović također se učestalo sastaje sa svojim odvjetnicima kako bi osigurao sve umjetnine koje posjeduje

Otac preminulog supruga naše voditeljice Nikoline Pišek, Viktor Ristović, zvani Miša Grof, već tjednima u medijima iznosi optužbe na račun Ristović. 

Među ostalim, njezin svekar iznio je niz optužbi i tvrdi kako voditeljicu zanima samo imovina i novac njegove obitelji. Navodi kako je ona kriva za smrt njegova sina, tvrdi da je Vidoje financirao i njezinu stariju kćer iz prijašnje veze, a zadnje što je izjavio bilo je da je Nikolina prije dvije godine inscenirala pljačku u kući u Kaštelima, gdje se s obitelji odmarala. Tada je navodno, tvrdi Miša Grof, ukradeno zlato u vrijednosti od 270.000 eura i 68.000 eura u gotovini.

Nakon svega, Nikolina je sve predala odvjetnicima, a preko odvjetnika Silvija Hraste potvrđeno je za RTL Exkluziv kako je između ostalih postupaka koji su pokrenuti i u Hrvatskoj i u Srbiji, je i kaznena prijava protiv Viktora Ristovića zbog kaznenog djela nasilje u obitelji. Ona je sastavljena uz pomoć srpskog odvjetničkog ureda Popović.

Viktor Ristović, kako je sam izjavio, također se učestalo sastaje sa svojim odvjetnicima kako bi osigurao sve umjetnine koje posjeduje, a to sasvim sigurno ima veze i s najvažnijim postupkom koji je već pokrenut u Srbiji - ostavinskom raspravom.

"Pokrenut je i ostavinski postupak iza Vidoja Ristovića, a s obzirom na to da se njegova imovina tamo nalazi. Ta imovina nema veze s imovinom njegova oca. Ne samo da sam sada odvjetnik Nikoline Ristović nego sam u proteklih godinu dana i surađivao s pokojnim Vidojem i osobno imam saznanja o njegovim poslovnim aktivnostima, a koje nemaju veze s obiteljskom imovinom. Imamo informacije kod koga i gdje je ta imovina", dodaje Hraste.

Isto tako, piše RTL, na redakcije šest nakladničkih kuća u Hrvatskoj su poslani zahtjevi za demantiranje, a u Srbiji za uklanjanje članaka te sprečavanje daljnjih objava spornog sadržaja koje uglavnom iniciraju izjave Viktora Ristovića.

VIDEO>>Udruga 'Pravo na život' poziva na bojkot večerašnjeg koncerta u Areni Zagreb: 'Pomolimo se za našu mladež'

Komentara 16

BE
bezvrijedanyugodinar
17:58 10.07.2022.

Naš mladi tenisać Mili Poličak osvojio juniorski Winbledon, a vi pišete o familjiji Ristić

DU
Deleted user
16:26 10.07.2022.

Grof je dementan, prije svega - smrt sina ga je "dekompenzirala" do te mjere da tvrdi da ga je zakonita žena ubila i da je po svemu nalik "upravniku Jasenovca", dok činjenično stanje govori sasvim drugačije. Ukratko, on više nema realni opažaj svijeta oko njega i uzalud protiv takvih krivične prijave podnositi.

MI
Miko33
23:11 10.07.2022.

Ispada da je sve bilo ma starog i da je stari sve financirao, a oni živjeli ko trutovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije