Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekršili tradiciju

Obožavatelji ih razotkrili - Meghan i Harry ovu su tajnu namjerno skrivali!

Foto: PA/Pixsell
1/6
04.08.2019.
u 08:00

Maleni Archie Harrison Mountbatten-Windsor rodio se 6. svibnja, a tijekom cijele trudnoće njegovi su roditelji tvrdili da ne znaju o kojem je spolu riječ.

Prema običajima u kraljevskoj obitelji, spol djeteta kraljevskog para do samog rođenja djeteta ostaje nepoznanica za javnost.

Lavinu komentara pokrenulo je pismo koje je Meghan Markle, majka malenog Archieja, uputila u svom obraćanju kao gost urednik za rujansko izdanje Britanskog Voguea. Dok je predstavljala sadržaj u časopisu, Meghan je napisala: "Bila sam trudna oko pet mjeseci kada je taj proces započeo, a do trenutka kada ćete magazin držati u rukama, moj suprug i ja u našim rukama držat ćemo našeg trogodišnjeg dječaka."

Iako je tradicija da se spol djeteta ne zna, kraljica ne ustraje na ovom pravilu, prenosi Mirror. Maleni Archie Harrison Mountbatten-Windsor rodio se 6. svibnja, a tijekom cijele trudnoće njegovi su roditelji tvrdili da ne znaju o kojem je spolu riječ. Nagađanja da se radi o dječaku krenula su nakon što je Meghan imala organiziran 'baby shower', odnosno zabavu povodom skorog rođenja djeteta.

Foto: Reuters/Pixsell

Glumica Abigail Spencer na zabavu je došla s vrećicom koja je bila prepuna plavog papira, što je bilo dovoljna da se u medijima počne nagađati kako je vojvotkinja već otkrila da se radi o dječaku. Ipak, nije isključena mogućnost da je pismo koje je Meghan pisala naknadno uređivano te da su ipak ispoštovali tradiciju.

Brojne su zamjerke na suprugu princa Harryja i njezine postupke. Vojvotkinja od Sussexa odbila je ideju da ona krasi naslovnicu magazina Vogue te je odabrala 15 žena kojima se ona divi, a nije dugo trebalo da Britanci izraze svoje nezadovoljstvo time jer na naslovnicu nije uvrstila kraljicu Elizabetu.

Rujansko izdanje Voguea, ipak, jedno je od najiščekivanijih izdanja ikada.

Komentara 5

Avatar Uikančina
Uikančina
09:09 04.08.2019.

Može li proći barem jedan dan bez vijesti o garavoj i kuruznom ?

SH
Shalan
09:59 04.08.2019.

"Uživam kad oni kreteni Englezi pate dok on lopticu svom snagom ubacuje u drugu meč loptu. Ni jedan teniski komentator ne spominje činjenicu da je engleska kraljevska obitelj skupina nacića, da je onaj Filip koji će uskoro slaviti dvjestoti rođendann obožavao Hitlera. Svi su oni Nijemci koji su sami sebe proglasili Englezima. Neš ti razlike. To bi trebalo svaki puta reći kad Đoković igra u zemlji u kojoj ima više noževa nego stanovnika. Oni koji ga vole, ja ga više ne volim, moraju znati da je imao pravo kad im je u Wimbledonu rekao, j**o vam pas mater. Meni bi bilo draže da je rekao, j**o vam Elizabetin pas Filipa, ali, jebiga. Bolje išta nego ništa."- Vedrana Rudan. AUTOR VL. 27. 07. 2019.

SH
Shalan
09:58 04.08.2019.

VL smijem li citirati VAS i Rudanicu. Mislim s obzirom da ste vi to OBJAVILI, bilo bi licemjerno da sad mene brišete?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije