Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrdila policija

Uhićen na aerodromu! Glumca iz popularne serije 6 djevojaka optužilo za silovanje

Foto: Chase Rollins/Press Association/PIXSELL
1/3
01.08.2019.
u 12:30

Glumac Chris Obi je glumio u serijama "Američki bogovi" i "Doctor Who" te filmovima "Snjeguljica i lovac" i "Ghost in the Shell".

Chris Obi, pravog imena Christopher Ogugua, poznat po Neflixovoj uspješnici, Star Trek: Discovery, uhićen je na aerodromu u Heathrowu.

Šest mladih glumica optužilo je 51-godišnjeg glumca za silovanje i pokušaj silovanja. Na povratku iz Los Angelesa priveden je na ispitivanje, ali je pušten uz jamčevinu zbog daljnje istrage

"Optužbe je iznijelo šest ženskih osoba i odnose se na odvojene incidente koji su se navodno dogodili na adresi u području Nothing Hilla", potvrdili su iz policije, a optužbe se odnose na razdoblje između srpnja 2012. i kolovoza prošle godine.

Foto: Chase Rollins/Press Association/PIXSELL

Glumac poriče sve za što ga optužuju, prenosi The Sun. Radi se o optužbama mladih glumica koje su u dom glumca dolazile na privatne satove, gdje su vježbali i brojne ljubavne scene. Prijave se odnose isključivo na privatne satove koje je glumac davao, a predaje i na koledžima Kensington i Chelsea.

Obi je glumio u serijama "American Gods" i "Doctor Who" te u filmovima "Snow White and the Huntsman" i "Ghost in the Shell". U kratkom filmu "Perfect", koji je režirao optuženi glumac, glumili su Tom Hardy, Poppy Delevigne, Gemma Arterton.

Komentara 2

DR
Drmiha
14:03 01.08.2019.

Nažalost, ako svakodnevno čitamo da se nekoga okrivljuje tko je malo debljega novčanika od više ,,žrtava" seksualnog zlostavljanja onda je lako zaključiti da je to jako profitabilno. Zato jedino što mogu savjetovati mlade muškarce pa i one malo starije a skloni su mjenjanju partnerki, ili su im privlačni da ih one napadaju, a financijski dobro stoje. Prije nego što vas nagovore i kleknu na koljena da se posluže sa onim što vam je u gaćama obavezno im dajte da vam se podpišu da one to žele, jer u protivnom ako nemate materijalni dokaz lako vam uzme sve što imate, i to samo sa dvije ili tri suzice na sudu i što kaže, eto kao vi ste je silovali.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
12:59 01.08.2019.

"dolazile su na privatne satove, gdje su vježbali ljubavne scene".... i šta su očekivale? Da će moliti krunicu??? Nevjerojatno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije