Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Višestruki 'dobitnik'

Objavljene nominacije za Zlatne maline: Adam Sandler ponovno nominiran!

adam sandler
Foto: HT/WENN/PIXSELL
1/3
15.01.2014.
u 18:27

Objavljene su nominacije za Zlatne maline. Jednu od Zlatnih malina sigurno će dobiti i 'Grown Ups 2', blesava komedija koja prati četiri prijatelja iz djetinjstva, Adama Sandlera, Kevina Jamesa, Chrisa Rocka i Davida Spadea.

Objavljene su nominacije za Zlatne maline. Jednu od Zlatnih malina sigurno će dobiti i  Grown Ups 2, blesava komedija koja prati četiri prijatelja iz djetinjstva, Adama Sandlera, Kevina Jamesa, Chrisa Rocka i Davida Spadea. Film je sakupio osam nominacija, uključujući onaj za najgori film, scenarij, glavnog glumca (Sandlera) te još mnoge druge.

Kao sporedni glumac nominiran je i Taylor Lautner, a u kategoriji žena to je Salma Hayek. Kao jedan od uvjerljivo najgorih glumaca Hollywooda, Sandler je već dobio poneke Maline. Prošle godine dobio ju je za najgoreg glumca, a isto mu se dogodilo i pretprošle godine, piše National Post.

Nominacije su izašle uoči objave nominacija za Oscara, koje će biti objavljene sljedeći tjedan. Dobitnici će biti proglašeni 1. ožujka.

>> Adam Sandler dobio čak 11 nominacija za Zlatnu malinu

Komentara 1

VR
vrbaZG
22:33 15.01.2014.

Grown ups 2 je to i zaslužio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije