Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Human Rights Film Festival

O ljudskim pravima u priči o havariji kolonizatorske obitelji

material
07.12.2009.
u 17:48

Nagrađivanim igranim filmom “White Material“ francuske redateljice Claire Denis te kratkim “Susretom” Igora Bezinovića u kinu Europa se otvara "Human Rights Film Festival".

Nagrađivanim igranim “White Material“ francuske redateljice Claire Denis te kratkim “Susretom” Igora Bezinovića večeras će (ponedjeljak) u kinu Europa biti otvoren "Human Rights Film Festival".

Film o havariji obitelji bijelih kolonizatora u Africi i dokumentarac o lanjskom susretu pobunjenih studenata i predstavnika seljaka u Zagrebu već su prvi dan dali naslutiti širok spektar tema kojima će se festival Multimedijalnog instituta i URK-a baviti do kraja tjedna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije