Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprimjereno ponašanje

Novi detalj oko otkaza Ivana Hercega u seriji "Čista ljubav"

Foto: Nova TV screenshot
1/3
15.12.2017.
u 15:32

Kolege kažu kako je glumac zbog svog ponašanja bio opominjan i prije nego mu je uručen otkaz.

Prije nego je dobio otkaz u seriji "Čista ljubav" Ivan Herceg je navodno bio pozvan na razgovor. 

Herceg za 24 sata kaže kako je tjedan dana prije otkaza bio na prijateljskoj kavi s produkcijom Nove TV na kojoj mu nitko nije spominjao otkaz niti  su mu dali bilo kakvo upozorenje kako nešto ne valja.

Podsjetimo, glumac je dobio otkaz u seriji Nove TV "Čista ljubav" u kojoj je igrao glavni muški lik, a sada će ga zamijeniti glumac Janko Popović Volarić.

Hercegovi kolege iz serije ne smiju komentirati zašto je Ivan dobio otkaz, ali šuška se kako je često bio upozoravan zbog svog ponašanja na setu gdje je često vikao i dolazi nepripremljen na snimanje, a navodno nije ispunjavao ni obveze prema Novoj TV. Njegovi kolege kažu kako je Herceg bio opominjan zbog takvog ponašanja i da je zbog toga bio na nekoliko razgovora.

1/12

Komentara 24

MA
matti
16:54 15.12.2017.

A da napisete pravi razlog.

IL
ilijan
16:48 15.12.2017.

Herceg je pravi momak

CR
croban1111
18:10 15.12.2017.

Bojim se da je dobio otkaz radi svojeg svjetonazora.Onaj Crnogorac, sigurno neće dobiti otkaz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije