Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Režim prehrane

Angelina Jolie otkrila svoju tajnu: Zbog ovoga se ne debljam

Angelina Jolie
Foto: Reuters
1/5
14.12.2017.
u 21:42

Poznata glumica kaže kako svako jutro jede ono što bi inače pojela za večeru, a za večeru jede ono što bi jela za doručak

Iako joj svi tvrde da je premršava i da izgleda bolesno, Angelina Jolie misli da to nije nikakav problem te da je normalne težine i građe.

Otkrila je i na koji način postiže tako vitku liniju. Za doručak obično jede ono što je ostavila za večeru i tako ujutro ima obilan doručak.
Zajedno s nutricionistkinjom osmislila je plan prehrane i zamijenila je količinu kalorija koju unosi ujutro s količinom koju unosi navečer i to je u značajnoj mjeri utjecalo na to kako joj je tijelo sagorijevalo energiju.

Doručak joj je zato bio obilan poput večere što je dobro za metabolizam koji je brži ujutro te je tada i dobro najesti se. Angelina je rekla kako je prije ujutro pila samo kavu i to je loše utjecalo ne njenu kilažu, tvrdi. Sve se promijenilo otkako je počela doručkovati ono što bi joj  bila večera, a večerala bi pahuljice i mlijeko. 

Angelina Jolie
1/9

Komentara 7

NA
Narcis660
23:44 14.12.2017.

Zeno pa ti si lutajuci skelet...badava ti to malo ljepote jos i inteligencije,struke i obrazovanja.Umistila si se i da nema sminke i fotosopa ajme si ga tebi.. Plasis ljude.

TO
toljaga22
22:54 14.12.2017.

kost i koza

NI
ninaluce
23:21 15.12.2017.

Kak bi ja to prvo našamarala a onda šopala ko gusku. Kakvo poricanje majko mila. Užas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije