Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza u braku?

Bivši tenisač potaknuo glasinu da Đoković opet ima obiteljskih problema

Novak i Jelena Đoković
Foto: Chicago/Press Association/PIXSELL
1/3
06.07.2017.
u 18:43

John McEnroe usporedio je Đokovića s Tigerom Woodsom i rekao je kako je i Woods ispao uz forme kada je imao problema u braku te da mu se čini kako se slična stvar događa Novaku.

Dok se Novak Đoković bori za titulu teniskog prvaka na Wimbledonu, njegov kolega i bivša teniska zvijezda John McEnroe opet je potaknuo glasinu o njegovim bračnim problemima. 

Naime, McEnroe je izjavio kako ga Đoković podsjeća na Tigera Woodsa jer ima dojam da ga obiteljski problemi ometaju i da zbog toga izostaju njegovi dobri rezultati na teniskom terenu. - Kada je Woods imao problema sa suprugom izgubio je smjer i nije se mogao vratiti u formu u  kakvoj je bio prije. Sada se to događa i Novaku. Problemi u obitelji očito su mu prepreka u pokušaju da se vrati u vrhunsku formu - izjavio je McEnroe. Prije godinu dana dosta se pisalo o tome kako je brak Novaka i Jelene Đoković uzdrmala najplaćenija indijska glumica Deepika Padukone. 

Par nikada nije potvrdio da im je brak u krizi, ali Đoković je svoju prošlogodišnju lošu igru u Wimbledonu opravdao privatnim problemima. Na izjavu Johna McEnroea oglasio se i Đoković i rekao kako John ima pravo reći što misli. - Ne doživljavam to osobno. S Johnom sam uvijek bio  u dobrim odnosima - rekao je Đoković. Njegova supruga Jelena drugi je put trudna i uskoro će roditi. 

Komentara 6

DU
Deleted user
19:20 06.07.2017.

Ako sam oženjen, nisam uškopljen! - stara srbijanska izreka...

DU
Deleted user
19:58 06.07.2017.

Preplašen sam što će na sve ovo reći Željka Markić, kad bude saznala?

KA
kacavenda
22:44 06.07.2017.

Bravo za Petru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije