Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
McEnroe:

Đokoviću je druženje s guruom uništilo instinkt kojim je lomio suparnike

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
26.06.2017.
u 12:51

Suradnja Đokovića s Joseom Imazom počela je u studenome 2016., a Španjolac je u stručnom stožeru dobio ulogu mentalnog trenera

Pepe Imaz loše utječe na Novaka Đokovića, smatra John McEnroe. Legendarni američki tenisač vjeruje kako je španjolski guru  krivac što je Novak izgubio pogled kojim ledi suparnika.

Suradnja Đokovića s Joseom Imazom počela je u studenome 2016., a Španjolac je u stručnom stožeru dobio ulogu mentalnog trenera.

Srpski tenisač od tada ima drugačiji pogled na svijet, a širenje mira i ljubavi uništilo je Đokoviću instinkt kojim je lomio suparnike.

- Možda je s emotivne strane osjetio da želi dovesti nekoga tko grli ljude. To ne znači da je odmah izgubio, ali sigurno nije lako kada pričaš o ljubavi i miru, a u sljedećem trenutku se nađeš na terenu i suparniku moraš pokazati zube - istaknuo je McEnroe.

Američka legenda vjeruje kako će se Đoković vratiti i ponovno biti najbolji.

- Situacija je zamršena. Đoković je suočen s kombinacijom različitih stvari bez obzira na to što se događa izvan terena. Prije godinu dana bio je ozlijeđen i tada je krenuo njegov pad - istaknuo je John McEnroe te dodao:

- Ima trideset godina, a prije godinu dana govorili smo kako će prestići Federera po broju osvojenih Grand Slamova, ili barem Nadala. A sada nitko nije siguran u čemu je problem. No vjerujem da će se Đoković vratiti!

 

Komentara 5

DU
Deleted user
14:47 26.06.2017.

Pa u to vrijeme je djokovic vec debelo padao u formi i motivaciji. Bas zato je i uzeo tkz. gurua. Moze se reci da guru nije nista uspio napraviti a djokovic u sebi treba traziti uzroke losih rezultata, pada firmee i motivacije. Formu izgubis u sekundi ali u nju u tenisu ulazis godinama

DU
Deleted user
18:50 26.06.2017.

Bas kao kod Beckera; nakon ljubavne afere, krenulo je nizbrdo ;)

PE
peugeot
21:24 26.06.2017.

Nista strasno. "Joker" ce, sad u "Lacoste" majici, ponovo biti prvi reket svijeta. Motivacija je stigla sa Nadalovim i Federerovim pobjedama. Murray je nesto "otanjio" s rezultatima, on gubi dah. Ne bih volio na Wimbledon-u vidjeti Cilica u susretu sa Djokovicem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije