Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentirao Wimbledon

Ivanišević o Ančiću, Agassiju...: 'Nadam se da Đoković zna što radi'

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
06.07.2017.
u 11:00

– Murray i Đoković po formi su na trećem i četvrtom mjestu, iza Federera i Nadala. Oni su, prema mome mišljenju, prvi favoriti.

Novak Đoković učinio je apsolutno sve što je u njegovoj moći da se na ovogodišnjem Wimbledonu vrati u formu. Bivši broj 1 odlično se pripremio za jedan od najjačih turnira na svijetu, a svom trenerskom timu pridružio je Marija Ančića, bivšeg hrvatskog igrača.

– Ne znam stvarno otkuda Ančić kao trener, to morate pitati Novaka. Mario se sklonio od tenisa, više je u pravno-bankarskom svijetu i u tom smislu to je iznenađenje. U teniskom smislu uopće nije iznenađenje. Zna se tko je Mario Ančić, što je bio i koliko zna o tenisu, komentirao je za B92 Goran Ivanišević, hrvatski trener za kojeg se nagađalo da bi mogao preuzeti Đokovića. No to je mjesto ipak pripalo Andreu Agassiju.

– Novak je složio tim koji njemu odgovara. Zna se tko je Andre Agassi, o njemu ne treba trošiti riječi i poznato je što može donijeti tenisu. On je jedan od mojih najdražih igrača ikada. Nadam se da Novak zna što radi i da će doći tamo gdje je bio prije – na prvo mjesto.

Bivši hrvatski tenisač, bivši osvajač Wimbledona, osvrnuo se na ovogodišnju konkurenciju.

– Murray i Đoković po formi su na trećem i četvrtom mjestu, iza Federera i Nadala. Oni su, po mome mišljenju, prvi favoriti. Nakon njih slijedi Marin Čilić. Ako bude miran u glavi, može napraviti puno na Wimbledonu. Ovo je možda i najneizvjesniji Wimbledon do sada – zaključio je Goran.

Komentara 3

Avatar links
links
13:21 06.07.2017.

Trebao je tebe uzeti? Hahaha, moze ali samo kao dvorsku ludu, klauna

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
11:38 06.07.2017.

Goran se kao prava hrvatina uvlavi Djoki da ga uzme za trenera ali nis ne bude bilo od te nevino viteske balkanske saradnje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije