Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagolicale maštu

Nives i Ivana opet u akciji, fan poručio: 'Ja bih te uhvatio da ne padneš'

Foto: Instagram
1/5
11.12.2019.
u 19:44

Nives Celzijus i Ivana Knoll su svojim pratiteljima na Instagramu zagolicale maštu božićnim photosessionom.

Još jednom je neodoljiva kombinacija Nives Celzijus i Ivane Knoll u vrućem izdanju bacila internet zajednicu na koljena.

Njih dvije su brojnim pratiteljima na Instagramu omogućili pravu poslasticu dok je Nives slikala svoju prijateljicu u pozi koja je izmamila mnoge komentare.

- U slobodno vrijeme fotkam zgodne tete - napisala je pored fotografije koja je i samo sat vremena skupila više od osam tisuća lajkova.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Opasna fotka, srce skače sto puta stotka, treba mi votka", "Mogla bi mene uhvatiti, u kadar, kužiš", "Blago tebi i ja bi slikao zgodne tete", "Ja bih te uhvatio da ne padneš".

Komplimenti su prštali, a kako i ne bi kad Nivesine provokativne fotografije na svakodnevnoj bazi čine ovu ljepoticu jednu od najpoželjnijih Hrvatica. Nedavno je otkrila da joj je druga omiljena aktivnost u krevetu ispijanje kave, a fanovi su odmah pokušali pogoditi koja je prva.

Zaključili su kako se radi o gledanju televizije, ali Nives ih je ispravila.

– Ne, prva je spavanje, treća čitanje i tek četvrta je gledanje TV-a – otkrila im je Nives. Kao i obično, Nives su pratitelji nagradili  komplimentima o tome kako je lijepa, a jedan pratitelj napisao je i kako može biti ponosna na sebe i kao javna osoba i kao majka. 

1/9

Dok jedni hvale njezin izgled i seksepilna izdanja, drugi je kritiziraju zbog tako izazovnih fotografija, pa im je pjevačica i spisateljica odlučila poslati poruku u kojoj je napisala: "Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom." 

Podsjetimo, Nives je nedavno gostovala u emisiji Đir s Memom, te je progovorila o seksu na Maksimiru, priči staroj desetak godina.  - To se doista zbilo u Maksimiru. Ne bih to nazvala seksom, više je to bilo nekakvo romantično druženje. Naime, tu me večer suprug zaprosio - otkrila je pravu istinu o tom događaju Nives, te dodala kako se s Dinom Drpićem, unatoč razvodu, i dalje čuje.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:16 11.12.2019.

ako ništa drugo, ove slike pomažu samcima da se isprazne..

AV
avim
10:48 12.12.2019.

Namjerno je guza izbacila tako da mušku bale za ,,vojničkom metom,,

ST
sttipe
21:40 11.12.2019.

Sve je u kutu snimanja... Pa žena s nogom al pari s mojim strukom, još na nešto i liči. Mislim, bila bi ona meni simpatična, da ne prodaje svoje tijelo, (doduše obučeno, al svejedno), nego da se istakne bilo čim drugim. Jer joj tjelo ima puuuuno viška, da bi ga reklamirala. Nek ide pomagat starijima, lipše će izgledat u novinama. I nek nađe nekog da joj potroši kile...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije