Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REALITY

Neven Ciganović: Za ekipu 
sa 190 operacija u showu sam samo sitna riba

Neven Ciganović
Foto: Facebook
1/5
12.08.2016.
u 18:33

Produkcija je oduševljena njegovim zahvatima koji su svi rađeni u Hrvatskoj pa će najesen u showu promovirati i našu medicinu

Počeo je kao pjevač, stilist, postao TV osoba... pa i mag za realityje jer gledali smo ga u “Celebrity Big Brotheru”, “Survivoru”, gostovao je u “Farmi”. Pred Nevenom Ciganovićem najesen je novi projekt, za neke bizaran, za druge vrlo zabavan, ali evo iz prve ruke od njega samog o čemu je riječ:

– U pitanju je američki reality koji će okupiti tzv. plastic personalityje, osobe koje su napravile estetske korekcije na sebi. Neki više, neki manje, ali to nam je zajedničko. Kandidati su muško-ženska ekipa, snimat će se u Europi, ili na francuskoj rivijeri ili u Španjolskoj. Cast je iz cijele Europe, živjet ćemo zajedno, jedna je djevojka iz Australije, a ja sam jedini s našeg područja.

TV kuću koja će show emitirati ne smije otkriti zbog ugovornih obveza, a pozvan je zahvaljujući američkom producentu kojem je ostao u dobrom sjećanju nakon sudjelovanja u MTV-jevu realityju Parental Control koji je snimio dok je živio u Los Angelesu.

– U showu će biti i operacija, ali ja osobno ne bih nikada napravio operaciju radi gledanosti. Od početka sam imao jasnu sliku kako želim izgledati i, kad sam to postigao, stao sam. Više ne bih ništa mijenjao.

Iza mene nije velik broj operacija. Napravio sam jagodice, nos dva puta, usta povećao pa smanjivao... Nije puno, ali ni nešto što se može sakriti a da to ljudi ne primijete. Sada redovito provodim terapiju Mesotrax mezonitima za rejuvenaciju radi reparacije i regeneracije kože...

Nisam zažalio ni za čim i sve bih ponovio. Oni su oduševljeni time kako je sve na meni izvedeno, a sve sam obavio u Hrvatskoj pa je sjajno što ću u showu promovirati i našu medicinu – veli Neven. S njim će u showu biti i Justic Jedlica, živi Ken iza kojeg je 190 operativnih zahvata. Nekom je lijep, nekom zastrašujući...

– Nema ni jednu boru, nema ekstrema... ali što se tiče tijela, ja više volim mišiće koji potječu iz teretane nego od silikona jer dojam jest umjetan. Ipak, treba pohvaliti njegovu hrabrost. Čovjek nije ni dana proveo u teretani, a izgleda kao da vježba, to je već kirurška skulpturalna umjetnost.

On i dizajnira implantate i struku poznaje u detalje. To shvaća kao svoj poziv, ima web-stranicu na kojoj opisuje svaki zahvat, naplaćuje konzultacije... Razvio je biznis – govori Ciganović, a o gledanju hrvatske javnosti na ljude sklone estetskim korekcijama dodaje: – To više nije bauk, a nakon pojave metroseksualaca i 40 posto više muškaraca počelo je posezati za operacijama. Možda sam i ja na neki način pridonio poboljšanju te svijesti jer to kako izgledam ne mijenja to kakva sam osoba i to je postalo bolje prihvaćeno.

>> Ava Karabatić gola i ogrnuta srpskom zastavom: Ne bi mi smetalo imati i srpski pasoš

Komentara 9

PU
pulizg
19:49 12.08.2016.

kakvi lajbeki

RI
rikavac
20:54 12.08.2016.

fuj bljak

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:02 12.08.2016.

to mu je decko na prvoj fotografiji? Nije vise s onim modnim mackom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije