Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavoljela Beograd

Ava Karbatić gola i ogrnuta srpskom zastavom: Ne bi mi smetalo imati i srpski pasoš

Foto: RTL Screenshot
1/13
11.08.2016.
u 19:00

"Predsjednica Kolinda rođena je istog dana kao i ja. Zato sam sigurna da ona neće biti prepreka Srbiji na putu za Europu", rekla je za srpski Kurir i priznala da na Olimpijskim igrama navija za Hrvatsku i Srbiju

Starleta i pjevačica Ava Karabatić (28) pozirala je gola za srpski Kurir obavijena srpskom zastavom i držeći tri prsta u zraku, uz tekst himne "Bože pravde".

Voditeljica showa "Happy zvijezde" prije putovanja na Siciliju htjela je pomoći Srbiji da brže pristupi Europskoj uniji.

"Predsjednica Kolinda rođena je istog dana kao i ja. Zato sam sigurna da ona neće biti prepreka Srbiji na putu za Europu. Apel upućujem ministru vanjskih poslova. Kovaču, spusti loptu!", rekla je za srpski Kurir i priznala da na Olimpijskim igrama navija za Hrvatsku i Srbiju.

Foto: RTL Screenshot

Kurir je pisao da je Ava uputila apel Ivicu Dačiću kako bi dobila srpsko državljanstvo, što je Splićanka u razgovoru za RTL opovrgnula.

"Za sve dušebrižnike koji sad gledaju i ne mogu vjerovati; Hrvatska je moja zemlja, ali ne vidim ništa loše u ovome", rekla je 28-godišnjakinja i nadodala kako joj ne bi smetalo imati srpsku putovnicu.

"Bez dlake sam na jeziku i volim svoju zemlju najviše na svijetu, ali mnogo volim Beograd i Srbiju. Voljela bi da se tenzije zaista spuste. Ne vidim ništa loše u tome da jednog dana uz hrvatsku putovnicu imam i srpski pasoš", priznaje starleta.

Smatra da ako dvojno državljanstvo mogu imati vrhunski sportaši, onda može i ona. Nadodaje da u ovim fotografijama nema ništa skandalozno ili nemoralno.

>> Ava Karabatić u seksi izdanju prošetala Zadrom

Ključne riječi

Komentara 101

GR
grodar
19:18 11.08.2016.

Molim te ostani tamo!

FA
Fake
19:32 11.08.2016.

Zar da nas to čudi,dno dna.Dao Bog da se nikada ne vratiš.Sramota.

LU
lukisgd
21:18 11.08.2016.

Ostani tamo, i povedi si i čaču i mater

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije