Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKLADBE U BUNKERU

Ne-Yo: 'Pjesme za Jacksona ne bih dao nekom drugom'

Ne-Yo
Reuters
25.09.2009.
u 12:49

Popularni hip-hop izvođač i skladatelj radio je s kraljem popa na pjesmama za povratnički album, a sad dvoji što učiniti s njima kad Michaela Jacksona više nema.

Pjesme za nikad snimljeni povratnički album "kralja popa" u potpunosti su gotove, skladane do kraja, ali Ne-Yo ne zna što bi s njima.

- One samo stoje, čekaju da ih objavi netko drugi ili da uopće ne budu objavljene. Ne znam. U svemu tome sam u totalnom raskoraku jer je to glazba koja je trebala ići Michaelu, pa bi mi bilo čudno da je sad dam nekom drugom. Neki ljudi su mi rekli: "Pa zašto onda ti sam ne izvedeš te pjesme?" Ne bih, iz istog razloga. Zato što su one bile namijenjene Mikeu. Pa zaista ne znam. Sjest ću i ponovno ih poslušati te onda razmisliti što bih htio učiniti s njima.

Ne-Yo dodaje da su te pjesme melodične, tekstovi realistični, a ozračje razdragano.

- On nije htio ništa tužno ili potišteno. Htio je da pjesme budu živahne. "Melodično" je riječ koju je stalno ponavljao: "Mora biti melodično. Mora imati melodiju koju možeš jednom napola čuti i odmah je pjevušiti."

A kada će traženi skladatelj naći vremena za preslušavanje tih pjesama i odlučiti što s njima, nije poznato, jer posla ima preko glave: dizajnira odijela za Macy's, radi na novom albumu Jennifer Hudson, a uz to snima već svoj drugi film. Nakon "Red Tails", filma Georgea Lucasa o afroameričkim pilotima u Drugom svjetskom ratu, trenutačno je na snimanju ZF akcijskog filma "Battle: Los Angeles" u kojem je jedan od marinaca koji brane L. A. od osvajača iz svemira. Kako to da je u obje uloge baš vojnik?

- Ne znam. Taj jedan film se dogodio pa onda ovaj drugi. Valjda netko smatra da izgledam dobro u odori.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije