Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povodom dana braće

Ne viđamo je često! Damir Kedžo na Instagramu pokazao svoju 11 godina mlađu sestru

Damir Kedžo održao koncert u zadarskom HNK
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/11
07.04.2022.
u 19:00

Damirova sestra od njega je mlađa čak 11 godina. Na fotografiji Doris i glazbenik poziraju jedno pored drugog, sa sunčanim naočalama.

Doris Kedžo, sestra glazbenika Damira Kedže (34) podijelila je njihovu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama. Učinila je to povodom Dana braće, koji se obilježava 10. travnja. Fotku je potom na svom Instagram profilu podijelio i Damir. 

Damirova sestra od njega je mlađa čak 11 godina. Na fotografiji Doris i glazbenik poziraju jedno pored drugog, sa sunčanim naočalama. 

Foto: Instagram

Kedžo je nedavno sudjelovao u Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji

Osvrnuo se tada na neobičnu situaciju kad mu je obožavateljica kampirala ispred stana. 'To je bila jedna loša priča, morao sam na kraju tražiti zabranu pristupa i dobio sam je. Baš je išlo daleko. Sad je OK, nazovu me iz policije jednom mjesečno da vide je li OK, je li došla…'

Podsjetimo, pjevač koji je svoju karijeru započeo u boy bendu 'Saša, Tin i Kedžo', osim uspješnosti na području glazbe, dobar je i u transformiranju, tako da je sudjelovao i u showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'. Za svoj predivan osmijeh, otišao je i na operaciju čeljusti, jer mu je upravo to stvaralo problem kod pjevanja.

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju: "Bolovi su se s vremena na vrijeme pojačavali"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije