Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatko iščekivanje

Nataša Janjić o trudnoći i tome kakav ima odnos sa svekrvom

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/6
07.10.2018.
u 10:51

Dodala je i kako ne smije puno pričati o obitelji svog dečka jer su ludi  od njenog javnog života

Nataša Janjić i njen dečko Nenad Medančić očekuju prinovu, a glumica ne skriva koliko je sretna u novoj vezi i što će u veljači 
postati mama.

- Još se nisam pretvorila u tuljanicu pa evo mobilna sam i dobro se osjećam, fali mi pomalo moj posao, ali iskoristim neku  priliku da se družim s kolegama prijateljima i dosta sam aktivna pokušavam sadržajno ispuniti dan. Samo da je živo, zdravo, to mi je dovoljno za sad - rekla je glumica u razgovoru za RTL-ov Exkluziv.

Pohvalila se i kako ima odličan odnos s Nenadovom mamom, ali dodala je i kako ne smije puno pričati o obitelji svog dečka jer su ludi  od njenog javnog života, ali naglasila je još jednom kako joj je svekrva krasna.

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodni look

Komentara 3

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
12:31 07.10.2018.

to smo karali vikendima samo tako. Nezasitna. Nije u nju svrsio samo tko nije pitao.

BU
Budak
14:52 07.10.2018.

Kako se forsiraju srpske prostitutke u RH, neviđeno.

ZE
zebac
11:50 07.10.2018.

obična sevka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije