Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spas od vrućine

Naši reprezentativci uhvaćeni u trenutku opuštanja u Rovinju pred važnu utakmicu sa Španjolskom

Foto: Čitatelj
1/5
24.06.2021.
u 16:26

Nikola Vlašić, Ante Budimir i Mario Pašalić osvježenje su pronašli u moru, a nakon toga na plaži vodili su dugi razgocor, možda je tema bila i mijenjanje pelena jer taj zadatak uskoro čeka Vlašića.

Odluka da tijekom Europskog prvenstva u nogometu kamp naših nogometaša bude u Rovinju na kraju je ispao najbolji mogući potez jer po ovim nesnosnim vrućinama dobro im je došla blizina mora u kojem su osvježenje pronašli naši vatreni Nikola Vlašić, Ante Budimir i Mario Pašalić. Fotografija koju je snimio naš čitatelj snimljena je u trenutku kada su naši reprezentativci iskoristili svoje slobodno vrijeme na plaži i vodili su ugodan razgovor, a možda je Budimir udijelio nekoliko korisnih savjeta Nikoli Vlašiću o očinstvu i mijenjaju pelena. Naime, Nikolina supruga bi krajem lipnja trebala roditi, a Ante je već dobro savladao lekcije o pelenama i noćnom buđenju uz sina Tomu koji se rodio krajem listopada.

- Učim se polako, učim se mijenjati pelene, ha,ha, a on je dobar, samo da tako ostane, miran je, mene i suprugu Moniku ne budi puno – rekao je Ante za 24 sata početkom godine. Za razliku od Ante Nikola je dosta samozatajan po pitanju privatnog života. Poznato je da su on i supruga Ana zajedno već pet godina, a trenutačno žive u Moskvi gdje Nikola igra za moskovski CSKA. Nikola je prvo igrao za Everton u Liverpoolu, no potom se preselio u Moskvu kada je potpisao za CSKA, a njegova Ana vrlo se brzo doselila k njemu. Naši reprezentativci u Rovinju se pripremaju za osminu finala i prvi susret u toj fazi natjecanja - susret s Španjolcima i ta utakmica će se odigrati u ponedjeljak u Kopenhagenu. 

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije