Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila i snimku

Severina skupila hrabrost i odvažila se na ono od čega mnogi strahuju: 'Hvala sine što si me nagovorio'

Foto: Instagram
1/8
24.06.2021.
u 14:10

"Hvala sine što si me nagovorio na ovo", stoji u opisu snimke koja je u samo sat vremena od objave prikupila više od 10.000 lajkova.

Pjevačica Severina Kojić na nagovor sina Aleksandra odvažila se na adrenalinski spust ziplineom. Svojim se pothvatom obožavateljima pohvalila na Instagramu uz snimku spusta koju je napravio njezin sin.

"Hvala sine što si me nagovorio na ovo", stoji u opisu snimke koja je u samo sat vremena od objave prikupila više od 10.000 lajkova.

"Morate vidit mene koja nisam htjela ići i najviše sam cendrala i upravo idem prva da vam pokažem da je sve moguće", govori pjevačica na početku videa dok joj vodič daje posljednje upute prije spusta. "Ajmoooo", bodrio ju je Aleksandar koji je bio oduševljen majčinim spustom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Podsjetimo, Severina se nedavno našla u nimalo ugodnoj situaciji nakon što su provalnici upali u njezin zagrebački stan i oteli joj skupocjeni nakit. Severina je dan provela na policiji, a nedugo nakon toga otputovala je u Dubrovnik na otvorenje izložbe renomiranog slikara Dimitrija Popovića i umjetničkog fotografa Marka Vrdoljaka pod nazivom ''One su ovdje'' u dubrovačkoj palači Sponza.  Severina je na otvorenju zablistala u bijelom odijelu, a većinu vremena bila je odlično raspoložena. Spremno je pozirala fotografima uz druge poznate uzvanike, među kojima su bili i dizajnerica Matija Vuica, glumica Mia Begović te pjevačice Maja Bajamić i Mia Dimšić. 

16.06.2021., Sponza, Dubrovnik - Izlozba 'One su ovdje' otvorena je veceras u Sponzi, a radi se o projektu renomiranog slikara Dimitrija Popovica i umjetnickog fotografa Marka Vrdoljaka u kojem su sudjelovale i brojne poznate licnosti. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
14:41 24.06.2021.

Evo i ja bio u Pazinu prije tri tjedna i spustio se preko Pazinske jame.... Kad bu reportaža o tome?

PV
prcko.vitamincic
16:41 24.06.2021.

Ma Sevka je izuzetno hrabra žena, da znate samo kako hrabro ulazi u jahte. Nema straha, kakva voda i dubine morske, ništa.

DV
dvojnica
18:00 24.06.2021.

Ima u Zagrebu preko tisucu prostitutki a niti jednog clanka o njima. Zasto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije