Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla ni hodati

Naša pjevačica tvrdi da više nema ni traga bolesti od koje je oslijepila na jedno oko: Tražila sam od Boga da me uzme

Nika Antolos
Foto: Instagram
1/10
06.11.2021.
u 11:30

Nika je na društvenim mrežama otvoreno govorila o svojoj borbi i bilježila svaki hitni posjet bolnici. Danas, tvrdi, nema traga opasnoj bolesti zbog koje nije mogla hodati i zbog koje je oslijepila na jedno oko.

Pjevačica Nika Antolos prije nekoliko godina otkrila je da joj je dijagnosticirana autoimuna bolest multipla skleroza. Nika je na društvenim mrežama otvoreno govorila o svojoj borbi i bilježila svaki hitni posjet bolnici. Danas, tvrdi, nema traga opasnoj bolesti zbog koje nije mogla hodati i zbog koje je oslijepila na jedno oko. Svoje svjedočanstvo ispričala je na televiziji Laudato u emisiji 'Izdvojeno'. 

- Toliko sam dobro, Bogu hvala, da se ne mogu poistovjetiti s onom Nikom od prije dvije godine. Danas mi se to razdoblje čini toliko stranim. U tome vidim Božju milost koju je izlio na mene - otkriva pjevačica, nekadašnja članica grupe Feminem. 

Antolos se prisjetila trenutka kada joj je dijagnosticirana bolest. 

- U sekundi mi je kroz glavu prošlo milijun pitanja. Onda sam rekla Bogu da ću prihvatiti ako On misli da ja to mogu. Tada sam doživjela olakšanje i mir koji me je pratio tijekom cijele terapije. Ako sam pristala ići uz Boga noseći taj križ, znala sam da se nemam čega bojati - naglasila je. 

 

Dodaje isto tako da je doživjela iskustvo Boga koji ju je upitao je li spremna nositi se s bolešću i prihvatiti taj teret. 

Najteže joj je, kaže, bilo kada nije mogla hodati i ni za što nije imala snage. Nakon toga je i oslijepila na jedno oko, a bolovi su bili nesnosni zbog čega je postala ovisna o drugima. 

- U jednom trenu rekla sam da mi je dosta i tražila sam od Boga da me uzme. Tada sam samu sebe posramila, odnosno vidjela koliko mi je vjera mala - priznala je. 

Pjevačica tvrdi da joj je vjera sačuvala mentalno zdravlje i dala snage da se nosi s bolesti. 

- Nitko od nas ne zna kad mu je zadnji dan u životu. Stoga je glupost strahovati od bilo kakve dijagnoze jer od toga nećeš moći vidjeti što se predivno iza toga skriva. O nama ovisi hoćemo li ići putem vjere ili ne - zaključila je. 

VIDEO Ivana Mišerić podijelila internet zbog - salame! Pratitelji je optužili da je razmažena i nezahvalna

Komentara 3

Avatar Apsalar
Apsalar
12:23 06.11.2021.

Nisam mislila da je itko u "feminem" religiozan..... Možda je Nika to postala onda kad su ostali u pustinji samo Bog i ona 🤔 Kako god, jaka je snaga iskrenosti i velika je milost Božja.

PU
Pulchrum
13:16 06.11.2021.

Divno, Nika. Ti si samo jedna od mnogobrojnih koji dožive čudo života kada se predaju Onomu koji ih je satkao

DU
Deleted user
12:25 06.11.2021.

Znam za jedan slučaj potpunog izlječenja od multiple koji se izučava i na Medicinskom fakultetu. Medicina ne može objasniti tu prvotnu hrpu nalaza, lezija, gubitak funkcije jedne noge i čini mi se i gubitak vida na jednom oku u odnosu na one zadnje nalaze gdje ničega više nema. Uglavnom, tretira se kao neobjašnjivo. Izuzetno su rijetki takvi slučajevi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije