Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije ni slutio

Nakon završetka showa rasplamsala se još jedna romansa! Otkriveno koga sada ljubi Luka Budak

Foto: RTL
1/4
15.05.2020.
u 09:28

– U show sam ušao otvorena srca spreman ostvariti dublju ljubavnu vezu, ali to se nije dogodilo. A što se tiče ovakvog scenarija nakon showa, to nisam mogao ni zamisliti – potvrdio je Luka.

Neočekivani raspleti nakon showa ''Brak na prvu'' nastavljaju se i dalje. Nakon što su Adam Kromer i Gordana Marelli javnosti otkrili da su se zaljubili nakon sudjelovanja u eksperimentu te da uskoro očekuju i prinovu, jedna lijepa ljubavna priča dogodila se i Luki Budaku koji je u showu ljubav pokušao pronaći s Nadijom Amić. Njih dvoje nisu uspjeli, ali zato je Luka sreću pronašao u zagrljaju 35-godišnje spisateljice Ingrid Divković koja se u showu našla u ulozi ekspertice za spajanje parova.

1/4

– U show sam ušao otvorena srca spreman ostvariti dublju ljubavnu vezu, ali to se nije dogodilo. A što se tiče ovakvog scenarija nakon showa, to nisam mogao ni zamisliti – potvrdio je Luka za RTL.hr.

Foto: Instagram screenshot

S obzirom na to da je Luka iz Zagreba, a Ingrid iz Rijeke, vezu trenutačno održavaju na daljinu. – Ne planiram daleku budućnost, no kako imam vlastitu kuću i novi posao koji sam dobio u Zagrebu, selidba na more nije opcija. Sve ostalo što se mora dogoditi neka se dogodi – istaknuo je Luka koji je svoje pratitelje nedavno razveselio i informacijom da je nakon otkaza koji je dobio zbog epidemije koronavirusa uspio pronaći novi posao.

– Dame i gospodo, volio bih s vama podijeliti jednu dobru vijest od mnogih u zadnje vrijeme. Ta jedna od mnogih jest da sam dobio posao! Ovim putem htio bih zahvaliti svima vama u studiju i režiji, Hugu i Hugolini i svima koji me znaju. Nadam se da ste sretni i zadovoljni jer kreće na bolje – poručio je nedavno 29-godišnji komercijalist kojem se očito sreća osmjehnula na svim područjima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije