Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I do 200 000 kuna!

Supruga Dinamovog igrača obožava ovu torbu čija je cijena paprena

Foto: Instagram
1/6
15.05.2020.
u 07:00

Leyla Hajrović obožava Hermes torbe i jednu posebno voli i nosi ju u raznim prigodama.

Leyla Hajrović, supruga Dinamovog igrača Izeta Hajrovića u svom ormaru ima brojne dizajnerske stvari, a voli ulagati u dobre torbe i jedne od dražih su joj Hermes torbe. Cijene za ove torbe su paprene i postoje liste čekanja za njih, a Leyli je posebno drag model So Black Birkin koju često nosi i pokazala ju je u raznim prigodama.

Foto: Instagram screenshot

Omiljenim Birkin modelom pohvalila se opet na Instagramu a cijena ove torbe kreće se od 20 do 28 tisuća dolara to jest u kunama bi ta cijena bila od 150 000 do 200 000 kuna. Vrijednost torbice raste ovisno o tome od kojeg je materijala rađena pa neki modeli ovog brenda se plaćaju i u milijunskim iznosima. Leyla se nedavno osvrnula i na to kako mnogi misle da je lijepu garderobu i životni  stil ostvarila tek u vezi s Izetom.

1/6

- Imala sam solidan standard zahvaljujući roditeljima. Ostvarili su mi sve želje: od privatne škole i automobila do putovanja, garderobe...  Poslije sam imala posao u kojem sam vrlo dobro zarađivala. Putovala sam po svijetu, upoznala Karla Lagerfelda, Sylvestera Stallonea. - rekla je.

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

LI
linkser2
07:26 15.05.2020.

a vidi ih, buuahahahaah..

Avatar Forest Trump
Forest Trump
11:24 15.05.2020.

Nekaa , bar se nešto u vezi nje može opisati kao vrijedno !

HR
Hrabraja
08:26 15.05.2020.

Hhahhahah, Kao iz Mučki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije