Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške dijagnoze

Poznata glumica slavi rođendan a bolest ju je uništila i sada izgleda skroz drugačije

Foto: PA/Pixsell
1/5
15.05.2020.
u 08:00

Lena Dunham zadnje dvije godine prolazi teško razdoblje kroz koje je imala velikih zdravstvenih problema

Glumica Lena Dunham prije tri godine najavila je kako se zbog narušenog zdravlja povlači iz glume i uzima pauzu. Zbog endometrioze i  operacije na koju je morala ići odlučila je poslušati savjet liječnika i stavila je svoje zdravlje na prvo mjesto. Od tada prolazi kroz težak period jer je nakon operacije saznala da neće moći imati djecu i emotivno za nju je to bio težak period.

- Najteže me pogodilo to što neću moći imati djecu. Ali nisam odustala od majčinstva, možda mogu imati djecu uz pomoć surogat majke, ako mi ni to ne uspije posvojit ću dijete - rekla je ova 34-godišnja glumica i redateljica. Njezinim zdravstvenim problemima tu nije bio kraj jer joj je nakon toga dijagnosticiran i Ehler-Danlos sindrom. To je  rijetka bolest vezivnog tkiva zbog koje se Lena često mora kretati uz pomoć štapa.

Foto: Instagram screenshot
Glumica je jučer slavila svoj 34. rođendan i na  Instagramu je objavila nekoliko fotografija i zahvalila svojoj prijateljici što joj je omogućila da se na rođendan osjeća poput kraljice. Zbog zdravstvenih problema Lena je dobila dosta kilograma i bolest ju je jako iscrpila te se sasvim promijenila u zadnje dvije godine. Ne skriva kako joj je teško, ali trudi se biti pozitivna i pronaći vedru stranu u svim nevoljama koje su je zadesile. 

VIDEO Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

 

Ključne riječi

Komentara 1

OD
Ostanite_doma
08:35 15.05.2020.

Majko mila kakav malouman naslov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije