Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u direktu

Šprajc: Više distance ima u grupnom seksu nego u redu pred blagajnom subotom

Foto: RTL
1/6
15.05.2020.
u 08:34

Šprajc je, između ostalog, u emisiji prozvao članove Stožera koji su još donedavno kažnjavali ljude zbog kršenja samoizolacije, a sada tvrde da nije problem ako oni izađu na izbore – s maskama.

U sinoćnjem RTL-ovu Direktu voditelj Zoran Šprajc osvrnuo se na situaciju s koronavirusom i popuštanje mjera. Šprajc je, između ostalog, u emisiji prozvao članove Stožera koji su još donedavno kažnjavali ljude zbog kršenja samoizolacije, a sada tvrde da nije problem ako oni izađu na izbore – s maskama.  

– Danas je Dan svete Korone i rođendan Franje Tuđmana, dok bi ponedjeljak 11. svibnja definitivno trebao biti proglašen Danom oslobođenja od Covida-19. Jer Hrvatska je, kao i uvijek, sve pobijedila – i virus, i epidemiju, i epidemiološke mjere pa je Krizni stožer objavio kako se de facto ukida epidemija koronavirusa – započeo je Šprajc i nastavio:

– Od ponedjeljka možemo kamo hoćemo, kad hoćemo, kako hoćemo. K nama može doći tko hoće, kako hoće i kamo hoće. S maskom, bez maske, s dva metra razlike, bez razlike, možemo opet jedni po drugima od jutra do večeri pljuvati. Divota jedna – kazao je voditelj. 

Šprajc direktno u Direktu: Više distance ima u grupnom seksu nego u redu pred blagajnom subotom

Posted by RTL Direkt on Thursday, May 14, 2020

 

– Građani su se, kao i uvijek u ovakvim pobjedničkim danima, spontano okupili na ulicama kako bi proslavili odlazak na kavu, u šoping, u posjet kladionicama i ostalim državnim institucijama. Osim što su nam poručili da napuštanje karantene više nije zločin kao što je bio još neki dan, odjednom se bez ikakvog objašnjenja smanjio i nužan razmak u zatvorenom prostoru. Dva mjeseca su nam ispirali mozak da moramo jedni od drugih biti udaljeni najmanje dva metra, preko noći je taj razmak pao na metar i pol, ali sad ako je i pol metra, nitko ne pita, dobro je – dodao je voditelj koji se nakon toga osvrnuo i na zabranu rada nedjeljom.

– Nakon što je nedjelja proglašena epidemiološki riskantnom, svi su navalili u dućane subotom pa su ljudi tako natiskani da valjda više distance ima u grupnom seksu nego u redu pred blagajnom. Jedni drugima doslovce dahćemo za vrat, lako bi se čovjek mogao i uzbuditi – našalio se. 

Ključne riječi

Komentara 26

MI
Mia0900
08:48 15.05.2020.

Neukusno.

XY
xyz89
08:52 15.05.2020.

Jel ovaj vodi kafanu ili ozbiljnu političku emisiju?

PI
Pikador
09:04 15.05.2020.

Eto to je vaš Večernjakov novinar sa Večernjakovomružom već treću godinu...nemaš šta,novinar i pol...niš mu ne ide,a seks ponajmanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije