Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima plan

Nakon velikog uspjeha u Parizu Novak Đoković otkrio je čime će se baviti nakon tenisa

Foto: Instagram
1/5
08.11.2021.
u 13:17

Novu pobjedu će proslaviti sa suprugom Jelenom i njihovom djecom i rekao je kako će se svi zasladiti nekom dobrom tortom i zaplesati uz dobru glazbu.

U pariškoj dvorani Bercy Novak Đoković po sedmi je put u karijeri osvojio ATP turnir iz serije "Masters 1000", a uskoro ga čeka ATP u Torinu. Srpskom igraču, koji je još u subotu osigurao "broj 1" na ATP ljestvici na kraju godine, ovo je ukupno 86. osvojeni turnir u karijeri. Novu pobjedu će proslaviti sa suprugom Jelenom i njihovom djecom i rekao je kako će se svi zasladiti nekom dobrom tortom i zaplesati uz dobru glazbu.

– Tenis je takav sport gdje uvijek moraš okrenuti drugu stranicu brzo i brzo se moraš usredotočiti na sljedeći izazov koji je preda mnom već za nekoliko dana. Nema previše vremena za slavlje i za analizu povijesnog uspjeha. To ostavljam drugima. Naravno da sam svjestan, ali vjerojatno ne u potpunosti zato što ne dopuštam sebi da se previše opustim – izjavio je Đoković za Blic te se u nastavku razgovora osvrnuo i na to čemu će se posvetiti nakon što završi s profesionalnom karijerom u tenisu.

– Trudim se da sve što sam naučio prenesem i na nove generacije. Znanje može biti kletva, ako ga ne upotrebljavaš. Mislim, upotrebljivo je za mene, ali što ću s tim poslije, da nosim u grob to znanje i da kažem ''bio sam najbolji'', a da nitko poslije mene nema te informacije iz mog života, filozofije, metodologije rada, pristupa. Nikada nije kasno, a nikada nije ni rano. Za mene je to logičan slijed stvari u životu, da to prenesem drugima. Vidim se u različitim ulogama u budućnosti, zašto da ne, drago mi je da se razvijam i kao trener – kazao je Novak.

VIDEO Gledatelji bijesni na Bilmana zbog sinoćnjeg Supertalenta: Neprofesionalan i bezobrazan, može ga biti sram

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
13:52 08.11.2021.

Gledam komentare i pisanje gnjevnih ljudi.. ljubomornih..nesportskih... onih koji se ne bave sportom i ne mogu ga razumjeti..oni koji se ne vole znojiti.. oni koji piju zuju sjede na kaucu gledajuci neki mec. Takvi nikada nece napredovati. Sport je jedno a politika drugo a karakter ljudi trece. Da Novak nije ljudina nebi dosao do visina. Uostalom za ocekivati je bilo sto je rekao .. da ce svoje znanje prenositi drugima.

MU
mudroslovo
20:30 08.11.2021.

To se danas otprilike zove "influencer".

VI
Vivian
13:56 08.11.2021.

...a sad malo o Severini, Zoranu Sprajcu, Vlatki Pokos itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije