Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Gledatelji bijesni na Bilmana zbog sinoćnje emisije: 'Neprofesionalan i bezobrazan, može ga biti sram'

Foto: Screenshot Nova TV
1/15
08.11.2021.
u 08:35

Međutim, Davor Bilman bio je kritičan prema njima, ali i prema još nekoliko natjecatelja, a gledatelji su primijetili da je malo više negativan nego inače.

U pretposljednjoj audicijskoj epizodi Supertalenta gledatelji su imali prilike vidjeti 13 zanimljivih točaka, od kojih su neke zadivile žiri, a bilo je i onih koje unatoč velikim očekivanjima nisu dobile prolazne glasove.

Među onima koji su izborili prolaz bile su i Lea i Martina koje su na pozornici proizvele uzbudljive ritmove kao skupina Euritmija duo, a svoj talent demonstrirale su na hand panu te su, unatoč podijeljenim reakcijama žirija, izborile tri prolazna glasa.

Međutim, Davor Bilman bio je kritičan prema njima, ali i prema još nekoliko natjecatelja, a gledatelji su primijetili da je malo više negativan nego inače.

"Što je Bilmanov problem danas? Ustao se na lijevu nogu? Ljubomoran što ne zna svirati hand pan?", "Arogantni i narcisoidni Bilman ima hrabrosti nekome reći da je arogantan?", pisali su mahom u komentarima. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Pjevačko osvježenje na pozornici bila je i vesela devetnaestogodišnjakinja Elena Naperotić koja je na Supertalentu premijerno izvela pjesmu koju je sama napisala te tako dobila pozitivne reakcije i tri prolazna glasa. No ni ona se nije posebno dopala Bilmanu, za razliku od Maje. 

„Pjesma ti je prekrasna. Mislim da trebaš biti baš zadovoljna, ali vidim da ti to već jesi“, poručila joj je Maja.

"Bilmanov komentar daleko neprofesionalan i ružan, može ga biti sram", "Pregenijalna, Bilman što je s glavom?", "Ja mislila da Bilman trola, a on ozbiljan. Mala samo naprijed", "Bilman je bezobrazan i ništa mu nije", pisali su u komentarima za Elenu. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

VIDEO>>Gledatelji bijesni na Bilmana zbog sinoćnjeg Supertalenta: "Neprofesionalan i bezobrazan, može ga biti sram"

 

 

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Jason Bourne
Jason Bourne
08:52 08.11.2021.

Cijeli žiri je totalno odbojan, primitivni komentari, nimalo smisla za humor......tko ih je spojio odn. koliko su platili da upadnu tamo???

Avatar TvojUjko
TvojUjko
08:57 08.11.2021.

Taj žiri nema blage dume o ničemu. Bitno da pokupe lovu, a zaboli ih za natjecatelje i emisiju.

RO
roland
10:02 08.11.2021.

Mislim da taj žiri već odavno dao svoje! Trebaju nova lica. Ne zato jer oni to rade loše, nego zato jer su već postali nezanimljivi i izlizani. Dosadnjikavi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije