Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sunce njena života

Nakon tragičnog kraja kujice Lile, M. Cyrus udomila mješanku čivave

miley
Pixsell
04.01.2013.
u 21:00

"Ona je moja spasiteljica”, napisala je 20-godišnjakinja, zaručnica glumca Liama Hemswortha, koja je u predbožićno vrijeme proživjela pravu dramu. Naime, jorkširskog terijera Lilu zaklao je njezin engleski buldog Ziggy

Glazbena tinejdžerska zvijezda Miley Cyrus udomila je kujicu koju je nazvala Bean. Mješankom čivave odmah se pohvalila na Twitteru. “Bean je donijela sunce u moj život. Ona je moja spasiteljica”, napisala je 20-godišnjakinja, zaručnica glumca Liama Hemswortha, koja je u predbožićno vrijeme proživjela pravu dramu. Naime, jorkširskog terijera Lilu zaklao je njezin engleski buldog Ziggy. Zbog nevolje koja je nastala u njezinu domu, Miley je agresivnog ljubimca dala udomiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije