Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAJU I ZAJEDNIČKI PROFIL

Nakon smrti supruga stiže potvrda nove ljubavi? Tajči objavila zanimljiv video

Foto: Instagram
1/9
11.02.2020.
u 18:21

U idućoj objavi dala je naslutiti kako spremaju i, još jedan među mnogima, zajednički koncert, a imaju čak i zajednički profil na Facebooku pod imenom "David And Tajci".

Hrvatska pjevačica Tatjana Cameron Tajči prije nekoliko mjeseci pokrenula je spekulacije o novoj ljubavi, a čini se kako bi one mogle biti i točne.

Naime, riječ je o američkom glazbeniku Davidu Langleyu s kojim Tajči surađuje već neko vrijeme, no i dalje ga naziva 'prijateljem'.

Njezin novi video kojeg je objavila na Facebooku ipak bi mogao sve dokazati. Lijepa pjevačica objavila je novu pjesmu koju je snimila uoči Valentinova i to upravo s Davidom, a radi se o laganoj i vrloj emocionalnoj pjesmi u country stilu. Zajedno sviraju i instrumente, ali svatko svoj - Tajči harmoniku, a David gitaru. 

Foto: Facebook/RTL

U idućoj objavi dala je naslutiti kako spremaju i, još jedan među mnogima, zajednički koncert, a imaju čak i zajednički profil na Facebooku pod imenom "David And Tajci". 

- Pronađite nekoga s kim se možete smijati. Iscjeljujuće je. Neka to bude netko kome jako dobro pozna bol jer će znati kada je vrijeme za smijeh, a kada vas pustiti da tugujete. David, hvala ti - napisala je Tajči poslije Božića kada je objavila njihovu zajedničku sliku na kojoj se iz njezinog iskrenog osmijeha vidi istinska sreća

Komentari nakon te fotografije bili su puni komplimenata o sretnom i zaljubljenom paru, no Tajči na njih nije odgovarala. 

Foto: Facebook/RTL

Podsjetimo, Tajči se devedesetih preselila u Amerikugdje je pronašla ljubav i osnovala obitelj, no njezin suprug Matthew Shane Cameron umro je u studenom 2017. godine od nepušačkog raka pluća s kojim se dugo borio. 

Tajči s pokojnim suprugom ima tri sina - Dantea, Evana i Blaisa, a njegova smrt toliko ju je potresla da je utjehu pronalazila u meditaciji i pomaganju drugima. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije