Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila ih fotografija

Nakon smrti supruga Tajči ima novu ljubav! Obožavatelji oduševljeni: 'Divni ste zajedno'

Foto: Facebook/ Naš potok
1/6
29.12.2019.
u 11:29

'Hvala Bogu da ste se pronašli i da ste sretni skupa', 'Predivni ste zajedno', 'Tako sam sretna da tvoje rane počinju zacjeljivati. Nastavi se dalje smijati', samo su neki od komentara ispod fotografije.

Dvije godine nakon što ju je zadesila najveća životna tragedija i prerana smrt supruga Matthewa Shanea Camerona Tatjana Cameron Tajči ponovno ima osmijeh na licu. Sreću je, čini se, pronašla u glazbeniku Davidu Langleyu s kojim je nastupala po Americi. Odlično raspoložena Tajči pozirala je s Davidom, a u opisu fotografije dala je naslutiti koliko su bliski.

- Nađi nekoga s kime se možeš smijati. To zacjeljuje. Najvjerojatnije će to biti netko tko je dobro upoznat s bolom - znat će kada se treba smijati, a kada je vrijeme da vas pusti da sjednete sa svojom tugom i emocionalnom boli) David Langley hvala - napisala je Tajči i svojom objavom oduševila obožavatelje.

Foto: Facebook/RTL

'Hvala Bogu da ste se pronašli i da ste sretni skupa', 'Predivni ste zajedno', 'Tako sam sretna da tvoje rane počinju zacjeljivati. Nastavi se dalje smijati', samo su neki od komentara ispod fotografije.

Iako se ne zna koliko su točno zajedno, čini se da se romansa rasplamsala još u listopadu 2018. godine kada je David objavio na svom profilu fotografiju s Tajči, a nedugo nakon toga s pjevačicom je stigao i u Hrvatsku.

Podsjetimo, Tajčin suprug Matthew Cameron u studenom 2017. godine izgubio je bitku za život nakon borbe s karcinomom pluća.

– Više ne trpiš bol. Sada si doista slobodan. Mi ćemo izvući snagu i radost iz svega što si nam pružio – napisala je pjevačica tada na svom Facebooku uz emotivan video posvećen suprugu s kojim ima tri sina Blaisa, Dantea i Evana. Osim u sinovima motivaciju za dalje pronašla je i u duhovnim seminarima i obnovama koje održava po Americi.

Ključne riječi

Komentara 49

Avatar grbadeva
grbadeva
11:59 29.12.2019.

Obožavatelji oduševljeni? Pa dajte me najte.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
14:36 29.12.2019.

ma koji "obožavatelji"??? Vi implicirate da ovu netko OBOŽAVA???? Ma aj'te s milim bogom!!! Boli koga neka stvar i za nju, i s kim je ona sada.

ZA
zagi101
11:49 29.12.2019.

jupi tak sam sretan zbog tajči, ustvari boli me banana za lažnu patetiku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije