Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreni Huljić

Nakon pedesete sam odlučio pjevati. Jest da je to grozno, ali meni je dobro

Tonči Huljić
Foto: RTL
1/2
25.01.2017.
u 15:04

Tonči Huljić stalni je član žirija RTL-ovog showa "Nikad nije kasno" u kojem se 36 kandidata starijih od 45 godina natječu za titulu najboljeg pjevača amatera

U nedjelju, 29. siječnja na RTL-u starta novi glazbeni show "Nikad nije kasno" kojeg vode Sanja Doležal i Joško Čagalj Jole, a u kojem je stalni član žirija Tonči Huljić. U showu se za titulu najboljeg bori 36 kandidata starijih od 45 godina, a svima njima cilj je impresionirati stalnog člana žirija, Tončija Huljića.

Kako je nit vodilja cijelog showa da za ispunjenje snova doista nikad nije kasno i Tonči je kazao da se vodi tom mišlju.

-Vjerujem da se od ljudi može učiniti nešto i nakon pedesete godine. Ja sam živi dokaz toga. Nakon pedesete sam odlučio pjevati. Jest da je to grozno, ali meni je dobro - našalio se Tonči na vlastiti račun, a Jole mu je poručio da je pozvan kao član žirija jer je pošten. Što mu je na to odgovorio Huljić pogledajte u videu. 

>>Sa Sanjom Doležal show 'Nikad nije kasno' vodit će popularni Jole

>>Jolu supruga Ana ne ispušta iz vida, došla mu je u Beogradu

Komentara 2

Avatar Azriel
Azriel
18:05 25.01.2017.

ma pjeva ko slavuj. prehlađeni doduše

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
21:22 25.01.2017.

Ma nije problem u njegovu pjevanju niti to ikog zanima, problem je šta on to preko zamp-a debelo naplaćuje, slušo ga ili neslušo platićeš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije