Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Nakon Maje Sever, na situaciju sa sučeljavanjem reagirao i Aleksandar Stanković

Nakon što se novinarka Maja Sever oglasila o cijeloj situaciji, Aleksanda Stanković je komentirao pojavljivanje loga ' Nedjeljom u 2', a kazao je da su se obilno koristili podaci iz emisije.
29. lipnja 2020. u 22:30 15 komentara 21074 prikaza
Aleksandar Stanković
Foto: HRT/Screenshot
Pogledajte galeriju 1/5

Nakon što je u sučeljavanju Andreja Plenkovića i Davora Bernardića spomenuta novinarka Maja Sever, te se na nekim papirima koje je koristio bernardić pojavio logo Nedjeljom u 2, emisije koja se prikazuje na konkurentskoj televiziji, javio se i Aleksandar Stanković 

- U debati na konkurentskoj televiziji obilno se koriste podaci koje smo prezentirali u emisiji kada je gost bio Andrej Plenković. Čak je i logo emisije Nu2 više puta bio u prvom planu i to je sasvim u redu. Nije u redu samo što se Davor Bernardić nije odazvao pozivu za gostovanjem jer su nam neke druge tablice ostale neiskorištene - napisao je Stanković.

 | Autor : Daniel Pavlić Foto: Daniel Pavlić

Podsjetimo, U večerašnjem sučeljavanju Davora Bernardića i Andreja Plenkovića spomenuta je i HRT-ova novinarka Maja Sever. Naime, Plenković pitao Bernardića je li ga novinarka pripremala za sučeljavanje. - Zar je vas Maja Sever spremala za ovo? Vidim da imate Nedjeljom u 2 logo - rekao je Plenković komentirajući grafove koje je kroz sučeljavanje prikazivao Bernardić.

Maja se prvo šalila na Twitteru i Facebooku, a kasnije je zaoštrila svoje stavove i objavila status koji prenosimo u cijelosti: "U Nedjeljom u 2 Stanković i ja pripremili smo nekoliko jako jednostavnih grafova. Točnije objavili smo izjave Andreja Plenkovića iz predizborne kampanje 2016. da će BDP biti 5 posto, da će smanjiti PDV, otvoriti 180 000 radnih mjesta i izgraditi dječju bolnicu. Dakle, neke osnovne točke iz predizbornog programa HDZ-a. Ništa posebno.

 | Autor : Daniel Pavlić Foto: Daniel Pavlić

I napisali smo da to nije ostvario. Za to ne treba nekakva posebna priprema niti istraživačko novinarstvo, to je običan i jednostavan novinarski posao. Naglašavam novinarski, a komentare predsjednika HDZ-a koji si dozvoljava da u emisiji na RTL-u govori da sam ja nekoga pripremala za debatu je još jedan napad Andreja Plenkovića na neovisno novinarstvo." napisala je novinarka.
 

Zagreb: Predstavljena nova zaklada za pomoć oboljeloj djeci Mila za sve osvrnula se Društvene mreže gore zbog sučeljavanja: Maja Sever odmah se javila nakon komentara zapanjila svijet Prevarila je dečka s oženjenim i zamalo uništila karijeru, a onda otkrila pravu istinu o sebi prvo dijete Jedna od naljepših domaćih sportašica pokazala liniju samo četiri mjeseca nakon poroda
Tko želi biti Milijunaš
GRIJEH ILI SRAMOTA?
Svi govore o tome! Je li u sinoćnjem 'Milijunašu' jedno pitanje imalo dva točna odgovora?
Razbili smo mitove o mikrovalnoj pećnici
SAZNAJTE ISTINU
Razbili smo mitove o mikrovalnoj pećnici
 • mica1111:

  Evo to ti je HTV,točnije Aca Stanković,i Maja Sever servisiraju Beru.Pa užas!

 • Avatar southman
  southman:

  Stankovicu povuci se sam dok još možeš !

 • Avatar rondo
  rondo:

  Ajoj, baš mi je žao Stankovića. Slučajno su koristili isprinte njegovih slajdova. Ko u to povjeruje plići je od Bernardića.