Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvrnula se

Društvene mreže gore zbog sučeljavanja: Maja Sever odmah se javila nakon komentara

Zagreb: Predstavljena nova zaklada za pomoć oboljeloj djeci Mila za sve
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
29.06.2020.
u 21:37

Plenković je pitao Bernardića je li ga novinarka Maja Sever pripremala za sučeljavanje, a ona se odmah oglasila o cijeloj situaciji

U večerašnjem sučeljavanju Davora Bernardića i Andreja Plenkovića spomenuta je i HRT-ova novinarka Maja Sever. Naime, Plenković je pitao Bernardića je li ga novinarka pripremala za sučeljavanje.

– Zar je vas Maja Sever spremala za ovo? Vidim da imate logo Nedjeljom u 2 – rekao je Plenković komentirajući grafove koje je u sučeljavanju prikazivao Bernardić.

Maja se prvo šalila na Twitteru i Facebooku, a poslije je zaoštrila svoje stavove i objavila status koji prenosimo u cijelosti:

"U Nedjeljom u 2 Stanković i ja pripremili smo nekoliko jako jednostavnih grafova. Točnije, objavili smo izjave Andreja Plenkovića iz predizborne kampanje 2016. da će BDP biti 5 posto, da će smanjiti PDV, otvoriti 180 000 radnih mjesta i izgraditi dječju bolnicu. Dakle, neke osnovne točke iz predizbornog programa HDZ-a. Ništa posebno.

Foto: Daniel Pavlić

I napisali smo da to nije ostvario.

Za to ne treba nekakva posebna priprema niti istraživačko novinarstvo, to je običan i jednostavan novinarski posao. Naglašavam novinarski, a komentare predsjednika HDZ-a koji si dozvoljava da u emisiji na RTL-u govori da sam ja nekoga pripremala za debatu još je jedan napad Andreja Plenkovića na neovisno novinarstvo", napisala je novinarka.

Maja je komentirala cijelu debatu, a ovo su samo neki od njezinih komentara:

"Čekajte! Vi kužite da Bero kopira mene i Stankovića u NU2?? Tak smo i mi vadili tablice. Pa ovo je sve", napisala je Maja na početku debate.

Osim toga, komentirala je i Plenkovićev nastup 

"Ovaj nadmeni smiješak i ovi moti s rukama i sakoom jako neee. Sve je u stavu. Plenkiju fakat netko krivo savjetuje", napisala je. 
Na cijelu situaciju osvrnuli su se i drugi korisnici društvenih mreža. 
"Maja Sever odradila posao za SDP! Ali Plenki ne optužuje", jedan je od komentara dok je drugi upitao Maju što misli, tko je pobijedio? 

Foto: Twitter

 

Ključne riječi

Komentara 86

MP
mpetro35
21:56 29.06.2020.

majo jesi našla onu djevojčicu koju je otela hrvatska policija ?

MA
MarasG
21:46 29.06.2020.

Istina boli Majo!

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
21:54 29.06.2020.

Zar baš morate i fotku objavit uplašio sam se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije