Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantični nogometaš

Nakon auta Luis Ibañez djevojci Mateji Alagić darovat će prsten

Luis Ibanez
Petar Glebov/Pixsell
15.11.2012.
u 23:00

Dok sportaš uživa u ljubavi, voditeljica Ecija Ivušić niječe vezu s Ivanom Hercegom i traži muža. Ecija si za Božić priželjkuje ljubav ili torbicu, a Matea Alagić možda čak i zaručnički prsten

Matea Alagić, izabranica nogometaša Dinama Luisa Ibañeza, živi san mnogih žena. Njih dvoje tri i pol su godine skupa, a 24-godišnji sportaš obožava joj kupovati skupe poklone.

– Kupio sam joj auto – pohvalio se zaljubljeni Argentinac koji će se sa svojom dvije godine mlađom partnericom uskoro vjenčati.

Kad točno, još uvijek ne znaju.

– Jako se dobro slažemo. I brak će doći na red – kazao je dinamovac otkrivajući nam pritom da ne kani ostati u Hrvatskoj, nego će Mateu odvesti u rodnu Argentinu.

Par smo susreli na otvorenju dućana Armani jeans accessoires u zagrebačkom Arena centru, gdje se okupilo mnoštvo poznatih lica. Možda nemaju svi za skupocjene darove, ali o ljubavi, koja je besplatna, svi mogu reći koju riječ. Tako nam je voditeljica Ecija Ivušić, bez imalo zadrške, otkrila da je krenula u potragu za mužem.

– Teško se nađe frajer za kojeg bih učinila sve, iskustvo mi govori. Već sam tri godine sama, ali intenzivno razmišljam o budućnosti. Već sam krenula prema tridesetima i za pet godina voljela bih imati muža i djecu. Ali u tome i jest problem jer ja tražim muža, a ne dečka. Muškarci se valjda toga boje – iskreno će 25-godišnjakinja koju su povezivali i s glumcem Ivanom Hercegom.

– Na žalost, ili na sreću, Ivan i ja nismo skupa. Mi smo prijatelji i to je to – tvrdi.

O muškarcu iz snova kaže:

– Tražim pomalo izgled, obrazovanje, a odanost i vjernost svakako.

Ključne riječi

Komentara 4

VO
vozač23
10:58 16.11.2012.

Jako ljepo, ali mislim da to nije bas neka vijest. Nogometas kupio curi auto? Kupio joj prsten? Pa kaj onda?

BR
Brdi69
23:11 15.11.2012.

Luis..deckic dragi..pa ne kupuje se istinska..ljubav Autima,prstenjem i dijamantima..Ako želiš saznati..Voli li te stvarno..tvoja draga..Zaigraj u nekom..treceligasu ili počni raditi u nekoj tvornici.. za neredovnu placu od 2-3 tisuce kuna..iI eto ti..odgovora..mislim za manje od dva tri mjeseca..ćeš saznati..da si jedan u nizu..Kreditnih kartica na koje se..pale sve te Lutkice..i zenskice zeljne medijske i modne pozornosti..Neka ti je dragi Gospod na pomoći..

JE
Jere
23:45 15.11.2012.

KBKK - ili koga boli krasan *****?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije