Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Najslabija točka u životu s joj ljubavne veze: Kako su skrivene slabosti uništile vezu Jennifer Lopez

Foto: Instagram
1/11
28.03.2021.
u 23:30

Njezin Mjesec u Škorpionu svjedoči o intenzitetu njezinih emocija, energije, intuicije i vizije, ali zbog utjecaja Neptuna često je naivna i sklona pasti pod utjecaj vidovnjaka i osoba koje manipuliranju njezinom hipersenzibilnošću.

Pjevačica, glumica i plesačica Jennifer Lopez rođena je u sunčanom znaku Lava, i to u vrijeme kad je Sunce bilo u zenitu - to je osoba kojoj je karijera javna, posao predstavlja njezin identitet i zasluženo osvaja pohvale te nagrade publike i struke. Podznak joj je u Vagi, stoga osvaja svojom ljubaznosti, šarmom, lijepim izgledom, pokazuje umjetničke talente, ali više daje partnerima nego što dobije od njih.

Njezin Mjesec u Škorpionu svjedoči o intenzitetu njezinih emocija, energije, intuicije i vizije, ali zbog utjecaja Neptuna često je naivna i sklona pasti pod utjecaj vidovnjaka i osoba koje manipuliranju njezinom hipersenzibilnošću. Zanimljivo je vidjeti tjelesne i karakterne potencijale jedne svjetski uspješne žene poput Jennifer Lopez.

Da, vidljivo je da joj je život bio lakši nego mnogim drugim umjetnicama i da je brzi uspon u njezinoj karijeri bio bez velikih prepreka. Svoju ljepotu je naslijedila, kao i talent za glazbu. Svi su joj bili na usluzi i davali su joj podršku koju je trebala. Ali ona je dala sve od sebe, golemu energiju usmjerila je u treniranje plesa, jačanje svakog mišića svojeg tijela i ne prestaje sa svojim dnevnim ritmom koji je izuzetno intenzivan. Entuzijazam je ogroman, ne presušuje nikada. Treba joj samo pohvala, i ona se trudi biti još bolja. Taj entuzijazam naslijedila je od oca, a muškarci su joj velika inspiracija i podrška u poslu. Žene pak nemaju istu ulogu. Njeguje kult tijela i uvjerena je da je u tjelesnom izgledu moć, a to je naslijedila od mame koja joj je ujedno "proslijedila" emotivnu strast i posesivnost. Najslabija točka u životu Jennifer Lopez su njezine ljubavne veze.

Ona se zaljubi u trenutku, obožava muškarca koji je zadivi nekim svojim talentom, na koji ona postaje ponosna jer joj je stalo da javnost bude jednako zadivljena njime. No iza fasade svakog od njih skriva se karakterni slabić koji se jako teško nosi s intenzitetom energije i karizme koju ima Jennifer. Upravo te skrivene slabosti (ovisnost o kocki, prijevare, nadmetanje za publicitet) unište ljubav i Jennifer ostaje povrijeđena. Formalne veze koje zovemo brak njoj su garancija neuspjeha i razlaza. Srećom živi u svijetu u kojem se razvodi obave brzo i jednostavno te su postali normalna društvena pojava, ali svejedno svaki od njih ostavi trag boli, upitnike, nelagodu. Alex Rodriguez je muškarac s kojim ima najbolju komunikaciju, osjećaj identiteta, poslovnu kompatibilnost i poslovnu uspješnost i profitabilnost.

On se prema njoj ophodi najbolje od svih dosadašnjih partnera, poštujući je kao ženu, prijateljicu, suradnicu. Njezina zahtjevnost, tj. očekivanja i discipliniranost, ali i intenzitet njihova druženja izazov su njegovu (ne)strpljenju. On se osjeća previše vezan, gotovo zarobljen u takvoj vrsti odnosa. Izazovne astrološke konstelacije sigurno znače veliku zajedničku krizu, koju su izazvale okolnosti koje su se odrazile na promjenu njihovih romantičnih planova. Alexu je 2020. bilo posebno teška godina. Iskušenja koja oboje prolaze veliki su teret za dramatičnu Jennifer koja je razočarana njegovim ponašanjem i slabostima.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije