Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stelline djevojke

Tko je to pipkao Rihanninu bujnu guzu?

stella mccartney
Foto: Press Association/PIXSELL
1/10
06.05.2014.
u 17:06

Stella McCartney imala se čime pohvaliti na Met Gali. Naime, slavna dizajnerica u ruke je uhvatila neke od najljepših dama današnjice, a sa svima je pozirala...

Stella McCartney imala se čime pohvaliti na Met Gali. Naime, slavna dizajnerica u ruke je uhvatila neke od najljepših dama današnjice, a sa svima je pozirala. Odjenula je Reese Witherspoon, Kate Bosworth, Caru Delevigne i Rihannu, a potom je s lijepim damama prošetala crvenim tepihom, dobro se zabavivši. Iako su sve izgledale savršeno, posebno se istaknula Rihanna.

Pjevačica je potpuno napustila svoj uobičajeni, pomalo vulgarni look, i postala za potrebe Met Gale prava uglađena dama. Ipak, Stella je odradila sjajan posao, pa Rihanna nije ostala zakinuta za svoje seksi obline. Osim toga, cijele večeri družila se s prekrasnom Carom Delevigne, svojom najboljom prijateljicom, koja se odjenula također u dizajn izvrsne Stelle.

Foto: Press Association/PIXSELL

>>Najbolje haljine crvenog tepiha za koji ulaznica stoji nevjerojatnih 136.000 kuna

Komentara 2

Avatar billybull
billybull
14:03 07.05.2014.

crnkinja izgledala kao dama? smijesno...opet je stavila drugaciju periku....

IV
Ivananana
15:58 07.05.2014.

a tko nije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije