Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popularni zahvat

Najpoznatija loto djevojka bivše države pokazala kako izgleda nakon operacije: 'Skinuli smo konce'

Beograd: Suzana Mančić zasjala na promociji knjige  Nede Ukraden
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/20
13.02.2024.
u 09:01

Suzana je bila na popularnom estetskom zahvatu, korekciji kapaka, a čini se da je prezadovoljna rezultatom jer je sedam dana kasnije objavila fotografiju. Na fotografiji se vide rane od operacije koje bi ubrzo trebale zacijeliti.

Najpoznatija loto djevojka bivše države Suzana Mančić otkrila je da je bila na operaciji. Suzana je bila na popularnom estetskom zahvatu, korekciji kapaka, a čini se da je prezadovoljna rezultatom jer je sedam dana kasnije objavila fotografiju. Na fotografiji se vide rane od operacije koje bi ubrzo trebale zacijeliti.

– Sutra će biti točno sedam dana od korekcije kapaka, jučer smo skinuli konce. Sviđa mi se, zadovoljna sam – napisala je. 

 

Mančić se nedavno dotakla teme mirovine. Suzana je otkrila da je dobila rješenje o penziji, te da će iznos biti minimalan.

– Trebala sam dostaviti dosta dokumenata jer sam cijelog života sama uplaćivala doprinose. Bilo je potrebno juriti po brojnim općinama i tražiti dokaze o plaćenim obavezama. Ipak, sve je završilo za nekoliko mjeseci. Penzija nije velika, takoreći je minimalna, ali iskreno, nisam ni očekivala više – priznala je Suzana. 

VEZANI ČLANCI:

Dodala je da će biti dovoljno da plati račune, a učinila je to jer je htjela riješiti svoj status.

– Odlazak u penziju ne mora značiti kraj radnog vijeka, sve dok imam snage raditi – zaključila je za mondo.rs
Bivša loto voditeljica već desetljećima ne prestaje zračiti šarmom i ljepotom, ali i ona ima problema kao i mnoge druge žene.

VIDEO Biste li ga prepoznali? Pogledajte kako se naš voditelj mijenjao kroz godine

Beograd: Suzana Mančić zasjala na promociji knjige  Nede Ukraden
1/22

Naime, jednom je prilikom ispričala i kako je smršavjela 15 kilograma nakon što je vidjela fotografije s jednog vjenčanja. Kako kaže, nezadovoljna svojim izgledom pokidala je fotografije i odlučila se ozbiljno pozabaviti svojim izgledom. Tada je imala 89 kilograma, a željela je imati 15 kilograma manje, pišu srpski mediji.
Voditeljica je u mjesec dana izgubila 11 kilograma, a nakon toga uspjela je skinuti još četiri.

VIDEO Nakon prisnih fotki s producentom Ella Dvornik objavila znakovitu poruku: 'Kako je bilo dobro…'

Komentara 4

Avatar Moodleen
Moodleen
16:48 13.02.2024.

Svakodnevno zemljakovanje. Do kad?

Avatar rubinet
rubinet
14:03 13.02.2024.

"Popularni zahvat"? Da nije vulvovaginalno pomlađivanje?

DU
Deleted user
13:05 13.02.2024.

Loto "djevojka"...ali bivša...kao i država. Lijepo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije